Sztárok

Sarolta és Katalin különleges ékszert viselt Erzsébet temetésén: anyja és lánya megható módon adózott a királynő emlékének

II. Erzsébet királynő temetése több szempontból is óriási jelentőségű esemény volt, különösen Sarolta hercegnőnek: Vilmos és Katalin egy szem lánya most először viselt nyilvánosan ékszert, az alkalomra pedig egy igencsak egyedi darabot választott.

Végső búcsút vettek a királynőtől

A tegnapi napon, majd két héttel a halála után családja utolsó útjára kísérte II. Erzsébet királynőt: a temetésen több száz vezető tette tiszteletét, Nagy-Britannia apraja-nagyja pedig az utcákra vonulva tisztelgett a néhai uralkodó emléke előtt. A gyászszertartást valamennyi televízióadó is sugározta a világ minden táján, így az érdeklődők percről-percre végig követhették, hogyan vesz búcsút a királyi család a 70 évig trónon ülő Erzsébettől: Károly és Kamilla megtörten nézték a koporsót, Harry és Meghan pedig szívbemarkoló, üveges tekintettel figyelték a történéseket – talán Vilmos volt az, aki a legerősebbnek tűnt, habár a hírek szerint nagyanyja halála óta ő is mély gyászba burkolózott. A trónörököst felesége, Katalin, illetve két gyermeke, György és Sarolta is elkísérték – Vilmos neje és lánya természetesen az alkalomhoz illő öltözetben, kifogástalanul jelent meg, ők ketten pedig egy-egy különleges ékszerrel is kiegészítették szettjüket, mellyel a királynő emléke előtt adóztak.

Mint ahogyan arról a Femcafe.hu is beszámolt, Meghan Markle ruhájával fejezte ki tiszteletét a néhai uralkodó előtt: a hercegné egy olyan fekete darabot öltött magára, melynek mögöttes tartalma is volt, ugyanis mint kiderült, Meghan 2018-ban már viselte ugyanezt a ruhát egy sötétkék verzióban Erzsébet királynő 92. születésnapi partijára. Harry neje tehát abban a darabban búcsúztatta az uralkodót, melyben egykor őt ünnepelte, ez pedig a királyi szakértők szerint igen nagy tiszteletről és szeretetről tesz tanúbizonyságot.
Kattints a további képekért!

Bár hivatalosan már nem a brit királyi család tagjai, természetesen a sussexi hercegné is részt vett férjével, Harry herceggel Erzsébet királynő temetésén, az alkalomra pedig Meghan Markle egy különleges gyászruhát öltött, mely nem csupán remekül állt rajta, de mögöttes tartalommal is bír.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Jeremy Irons kisebbik fia, Max pont olyan megnyerő és sármos, mint világhírű édesapja.
Fashion&Beauty
Mióta a brit királyi család tagja, Katalin hercegnének rengeteg szabályt kell betartania – a lista pedig nemrég egy újabb kiegészítéssel bővült.
Sztárok
Nem is akármilyen alkalomból posztolta az eddig sosem látott képet, gyermekei ugyanis betöltötték a 18. életévüket.