Sztárok

Így mondta el Katalin a gyermekeinek, hogy rákbeteg: ezeket a szavakat használta a hercegné

Katalin hercegnének élete legnehezebb feladata volt, hogy elmagyarázza három gyermekének: orvosai rákos megbetegedést fedeztek fel a szervezetében. Mint kiderült, az édesanya nagyon meghitt hangulatot teremtett a komoly beszélgetéshez.

Nem volt számára könnyű

Néhány napja megdöbbentő hírt közölt a brit királyi család, miszerint Katalin hercegné apósához, III. Károlyhoz hasonlóan rákos megbetegedéssel küzd, és preventív kemoterápiás kezelést kap. A három gyermekes anyuka januárban egy előre tervezett hasi műtéten esett át, ám a valódi diagnózis csak később derült ki a további vizsgálatok során. A szívszorító videóüzenetben Vilmos herceg felesége maga osztotta meg, hogy bár pozitívan tekint a felépülésre, hosszú időbe telt, míg a trónörökössel feldolgozták a hírt, és elmondták gyermekeiknek, Györgynek, Saroltának és Lajosnak. Most pedig az is napvilágra került, hogyan zajlott pontosan a fájdalmas beszélgetés; részletek a galériában!

Katalin hercegné január óta nem mutatkozott a nyilvánosság előtt, tervezett hasi műtétje miatt ugyanis hosszú lábadozási idő várt rá – azóta azonban kiderült, hogy ennél jóval súlyosabb dologgal kell szembenéznie.
Kattints a további képekért!

Információk szerint Katalin hercegné édesanyja és édesapja, Carole és Michael Middleton jelenleg iszonyúan kétségbeesettek lányuk rákdiagnózisa miatt, de azt is pontosan tudják, hogy jó kezekben van, Vilmos herceg ugyanis komoly ígéret tett nekik.

Leadfotó: Eddie Mulholland - WPA Pool/Getty Image

Forrás: Mirror

Oldalak

Video Inspiráló pillanatok Anya jól van(?) konferenciánkról
Sztárok
Lifestyle
Szerencsések azok, akik az alábbi három csillagjegyben születtek - nekik ugyanis remek hetük lesz!
Lifestyle
Az alábbi három csillagjegy egyike alatt születtél? Akkor várhatóan a te hetedet is próbatételek nehezítik meg.
Fashion&Beauty
A forró hónapok megérkezésével nemcsak a ruhatárunk frissül fel könnyed, szellős darabokkal, hanem a sminkünk is új, élénkebb és frissebb irányt vesz.