Sosem gondoltuk volna: Ez valójában Blakely Lively és Ryan Reynolds boldog házasságának titka

Blake Lively és Ryan Reynolds párosát rengetegen imádják, a színészpár tökéletes példája annak, hogy bizony a hollywoodi sztárok kapcsolata is lehet boldog és tartós a hírnévvel járó minden negatívum ellenére.

13 év után is boldogok

A hosszú és boldog házasság titkát sokan igyekeznek megfejteni, úgy tűnik viszont, hogy Blake Livelynak és Ryan Reynoldsnak bizony sikerült. A pár tagjai gyakran viccelődnek, csipkelődnek egymással a nyilvánosság előtt, van viszont néhány alapvető szabály kapcsolatukban, melyekről úgy vélik, igencsak hozzájárulnak ahhoz, hogy 13 együtt töltött év után is olyan boldogok legyenek, mint a legelején. A pár tagjai munka közben ismerkedtek meg, akkoriban egyikük sem volt szingli, később viszont mégis egymásra találtak. Először 2011-ben mutatkoztak együtt, szerelmüket pedig négy gyermekkel koronázták meg. Ha kíváncsi vagy, mi a sztárpár boldogságának titka, olvass tovább!

Egy nemrégiben készült interjú során Blake elárulta, férjével szigorú szabályt állítottak fel kapcsolatuk elején. Elhatározták, nagyon fognak igyekezni, hogy sose legyenek túlságosan elfoglaltak ahhoz, hogy minőségi időt tölthessenek egymással. „Amikor Ryan és én összejöttünk, hoztunk egy szabályt, hogy sosem fogunk egyszerre dolgozni. Így mindig képesek voltunk prioritásként kezelni a magánéletünket” – mondta a színésznő.
Kattints a további képekért!

Elle Macphersont, az ausztrál modellt sokan csak "A test"-ként becézték bámulatos alakja miatt - a 90-es évek szupermodellje márciusban lesz 60 éves, és egészen hihetetlen, hogy néz ki napjainkban.

Leadfotó: Getty Images, forrás: glamourmagazine.co.uk

Oldalak

Video Marics Peti első filmszerepének kulisszatitkai
Sztárok
Bár Kamilla rangjának hála gyakorlatilag bármit megkaphatna a világon, a királyné jelenleg nem ékszerre vagy bármilyen más drága tárgyra vágyik, hanem valamire, amit csak Károlytól kaphat meg.
Lifestyle
Az utazás kétségtelenül az egyik legjobb dolog a világon, de a vele járó jetlagről valószínűleg mindenki szívesen lemondana. Szerencsére van egy egyszerű trükk, amellyel könnyebbé teheted az átállást...
Lifestyle
Már messziről kiszúrta a nőt az út közepén, le is lassított.