Fotók: lehet, hogy valójában ikertestvérek? Pippa és Kate mindenben hasonlítanak

Katalin hercegné két évvel fiatalabb húga, Pippa Middleton elképesztően hasonlít nővérére, erre pedig szeret ráerősíteni azzal, hogy olyan ruhákat és frizurákat hord, mint ő. Tudd meg, mi közös még a Middleton-lányokban!

Ikertestvérek lehetnének

A legtöbben, akik nyomon követik valamennyire a brit királyi család életét, tudják, hogy Vilmos herceg 34 éves feleségének, Katalin hercegnének van egy húga, a két évvel fiatalabb Philippa Middleton, vagy ahogy a sajtó gyakran nevezi, Pippa. A sportos szépség dolgozott már íróként, újságíróként, rendezvényszervezőként, de kipróbálta magát a divattervezésben is.

Pippa általában nagy feltűnést kelt London utcáin járva, hiszen elképesztően hasonlít nővérére, Katalin hercegnére, akinek öltözködését és frizuráit is gyakran utánozza. Bár majdnem 10 centivel alacsonyabb nővérénél (Pippa 166 centi, Katalin hercegné pedig 175 centi magas), testalkata ugyanolyan karcsú, neki is darázsdereka van, illetve hosszú, vékony lábai. Mivel Pippa nagyon izmos, csak két kilóval nyom kevesebbet Katalin hercegnénél, ő 53 kiló, Vilmos felesége pedig 55 kiló.

Lapozz, cikkünk a következő oldalon folytatódik még több fotóval!

Fotók: dailybeast.com, tumblr.com, popsugar.com

Oldalak

  • 1
  • 2