Sztárok

Katalin megszegte a királyi protokollt: a hercegné olyat tett Károllyal, amire korábban még sosem volt példa

A Nemzetközösség napja alkalmából tartott ünnepségen a királyi család rajongói olyan dolgot szúrtak ki Katalinnal kapcsolatban, ami az egész világot megdöbbentette.

Van rá ésszerű magyarázat

2023. március 13-án a brit királyi család a Nemzetközösség napját ünnepelte a londoni Westminster apátságban: a Nemzetközösség olyan nemzetközi szervezet, amit javarészt a Brit Birodalomból kialakul független államok hoztak létre, és jelenleg 56 szuverén állam a tagja. A Nemzetközösség napján a királyi família az intézmény értékeit ünnepli minden évben, az aktuális uralkodó pedig beszédében általában a tagországok kulturális sokféleségét, valamint az egymás közötti kapcsolatot méltatja. Nem volt ez másképp idén sem, habár annyi változás történt, hogy ezúttal nem II. Erzsébet királynő, hanem Károly király mondta el a szokásos ünnepi beszédet, melyben megemlékezett néhai édesanyjáról is. „A Nemzetközösség napjára szeretett édesanyám különösen büszke volt, nagyon fontos volt számára, és közel állt a szívéhez. Nem véletlenül, hiszen ezen a napon azt ünnepeljük, hogy egy család vagyunk, melynek szolgálatára Őfelsége az egész életét rááldozta, és ennek szentelte figyelemre méltó és hosszú életének minden egyes napját. Én is őt követem, és nagy erőt merítek a példájából, valamint mindazon emberektől, akiktől rengeteget tanultam az évek alatt” – hangzottak Károly szavai az apátságban a minap, ám mégsem ez volt az a történés, amire az emberek felfigyeltek. A középpontban ugyanis ezúttal megint csak Katalin volt, aki azonban most nem kifogástalan megjelenésével hívta fel magára a figyelmet, sokkal inkább azzal, hogy valamit nem tett meg, amit kötelessége lett volna Károllyal szemben, ezzel pedig megszegte a palota egyik fontos protokollját. Tettére azonban van magyarázat, amit galériánkban el is olvashatsz!

Mint a királyi család minden tagjának, úgy Katalinnak is kötelessége meghajolni és pukedlizni Károly, valamint Kamilla előtt, ám a minap ez a Nemzetközösség napja alkalmából tartott istentiszteleten elmaradt, ezt pedig a szemfülesek bizony kiszúrták.
Kattints a további képekért!

A meseszép Iman hercegnő végre kimondta a boldogító igent Jameel Alexander Thermiotisnak, tette mindezt egy bámulatos esküvői ruhában, amire nehéz méltó szavakat találni.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...