Sztárok

Megtörte a csendet Demcsák Zsuzsa: így alakult a műsorvezető élete a válás után

Hónapokkal a válásával kapcsolatos bejelentése után először beszélt a magánéletéről Demcsák Zsuzsa. A műsorvezető egy interjúban árulta el, hogyan vészelte át a szakítást, valamint azt, kik segítették őt a legnehezebb órákban.

Így érzi most magát

Demcsák Zsuzsa tavaly októberben egy őszinte, szívszorító posztban tudatta a nyilvánossággal, hogy indiai származású férjével, Krishan Dangwallal úgy határoztak, külön utakon folytatják tovább. “A férjemmel minden döntést közösen hoztunk meg, így hosszas gondolkodás után a szétválás mellett is közösen döntöttünk. Jövőbeli, munkával kapcsolatos terveink olyan hosszú időre választanak el egymástól, ami sajnos nem teszi lehetővé a házasságunk fenntartását. El kell engednünk egymás kezét, de mindig ott leszünk egymásnak, mint legjobb barátok” – fogalmazott akkor a műsorvezető, aki sokáig egyáltalán nem beszélt a válásáról, ám nemrég úgy döntött, részletesen mesél a magánéletét érintő változásról, valamint arról, hogyan dolgozza fel a történteket. Részletek a galériában!

„Ilyen helyzetben az segíti át az embert, ha kommunikál és semmi sincs a szőnyeg alá söpörve. Ha a szülő el tudja mondani a vívódásait, meg tudja mutatni, hogy ő is esendő, partnerre talál a gyerekekben” – mondta a HOT! Magazinnak Demcsák Zsuzsa, aki szerint nem szabad kizárólag azt közvetíteni, hogy márpedig ő mint édesanya mindent kibír, átvészel egyedül.
Kattints a további képekért!

Demcsák Zsuzsa ritkán mutatja meg gyermekeit, azonban időközben Benedek és Tamara is már kis híján felnőttek.

Leadfotó: tv2play.hu/mokka
Forrás: Bors

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
A nyolcvanas években kezdte szárnyait bontogatni, igazi aranykora viszont a következő évtizedre esik, amikor nemcsak modellként, de televíziós- és filmszínésznőként is krediteket szerzett magának....
Utazás
Kevesebb csapadékkal, de kifejezetten zord, barátságtalan hideggel folytatódik a hét.
Sztárok
Hugh Jackman az egész világon óriási elismerésnek örvend, tehetségét már számos nagysikerű mozifilmben bebizonyította, vonzó külsejének köszönhetően pedig a nők körében is rendkívül népszerű. Jogosan...