Sztárok

Ez a rúzs Katalin kedvence: a hercegné egy 15 ezer forintos árnyalatért rajong már hosszú évek óta

Kiderült, melyik márka mely árnyalatát viseli a leggyakrabban Katalin hercegné és Meghan Markle, de az sem titok többé, mi volt Erzsébet királynő vagy épp Diana kedvence.

A királyi család kedvencei

Mint azt tudjuk, a brit királyi családban különösen szigorú szabályok uralkodnak mind az öltözködés, mind a frizura, mind pedig a smink terén, így a família női tagjai nem viselhetnek akármit nyilvános megjelenéseik során, ahogyan azt csak a kedvük tartja. Míg Erzsébet királynő élt, Katalinnak és Meghannak például a legtöbb esetben kerülniük kellett a túl feltűnő, rikító árnyalatokat a ruhák tekintetében, de az is íratlan szabály volt például, hogy mindig viseljenek harisnyát, sminkjük ne legyen túl erős, és manikűrjüket illetően is mindkét hercegné inkább a visszafogottabb színeket választotta. Ritkán lehetett tehát őket piros rúzst vagy körömlakkot viselve látni egy-egy nagyobb eseményen, ahogyan túlságosan rövid szoknyákat vagy kivágott felsőket sem volt soha szokás hordani a családban. Mary Greenwell királyi sminkmester szerint ugyanakkor a színek kiválasztása a smink terén nem csupán a szabályokról, főleg nem az aktuális divatról, hanem az eleganciáról, a visszafogottságról, valamint az időtlen, időtálló és klasszikus szépségtrendekről szól. Éppen ezért van az, hogy Katalin például a legtöbbször ugyanazt a rúzst viseli, és meg is van a maga kedvenc márkája és nude árnyalata, ahogyan Meghan Markle-nek is. Galériánkban olvashatod a részleteket!

Katalin hercegné kedvenc rúzsa a Bobbi Brown márkától van. A hercegné sokáig a Sandwash Pink nevű árnyalatot viselte a mindennapokban (még az esküvőjén is), azonban ezt a színt a márka megszüntette, azóta pedig Katalin a Pink Cloudot viseli, mely a hivatalos oldal szerint 41 dollárért, azaz nagyjából 15 ezer forintért kapható.
Kattints a további képekért!

Vilmos neje állítólag nem hajlandó más parfümöt viselni a kedvencén kívül, amiért már hosszú évek óta rajong.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ugyebár Árpa Attila fog megküzdeni Brasch Bencével a Sztábox vasárnapi döntőjében.
Sztárok
Ördög Nóra már későn vette észre, hogy nagy hibát követett el.
Fashion&Beauty
Ha szeretnél kipróbálni valami karácsonyi, de mégsem túl ünnepi manikűrt, a fémhatású körömdíszek lehetnek a legjobb opciók számodra.