Sztárok

Világhírű családfa: Katalin unokatestvérei közt két hollywoodi színésznő is akad - Sosem találnád ki, kik ők!

Ha korábban azt gondoltad, mindent tudsz Katalin hercegnéről, akkor bizony most meglepődhetsz, ugyanis csak nagyon kevesen vannak tisztában azzal, hogy két hollywoodi színésznő is az unokatestvérei közé tartozik.

Vér szerinti rokonok

Ha te is kedveled a walesi hercegnét, valószínűleg rengeteget tudsz már az életéről, a családjáról, a házasságáról. Van néhány tény viszont Katalinról, melyekről csak nagyon kevesen hallottak. Ezek közé tartozik, hogy két hollywoodi színésznő is akad, akik vér szerinti rokonai a hercegnének és olyannyira híresek, hogy egészen biztosan te is ismered őket. Ha kíváncsi vagy, kikről is van szó pontosan, olvass tovább!

Ha kicsit is jártas vagy a hollywoodi filmekben, egészen biztosan ismered Katalin hercegné unokatestvéreit is, Dakota és Elle Fanningot. Dakota az Alkonyat-filmsorozat kíméletlen Volturi családjának Jane nevű szereplőjét alakította, Elle-t pedig többek között a Demóna című film Aurórájaként láthattad.
Kattints a további képekért!

A walesi hercegi pár gyermekeiért, György hercegért, Sarolta hercegnőért és Lajos hercegért az egész világ rajong, hiszen mindhárman tündériek – de vajon milyen közöttük a testvéri viszony a négy fal között?

Leadfotó: Getty Images, forrás: getreading.co.uk

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.