Sztárok

Forrong az internet: porig alázták Katalin hercegnét, a királyi család rajongói teljesen kiakadtak

Egyáltalán nem viselik jól a Katalinra vonatkozó kritikákat a királyi család fanjai, ami jól látszik abból is, hogy a minap óriási vita robbant ki a hercegné ékszerviselési szokásai körül – a balhé gerjesztője a Vogue egyik korábbi szerkesztője volt.

Bántó megjegyzés vagy szimpla vélemény?

Nem túlzás kijelenteni, hogy Katalint gyakorlatilag az egész világ kedveli: a nők odavannak stílusérzékéért és kedvességéért, tapintatos megnyilvánulásaiért, míg a férfiak szépségéért és nőies kisugárzásáért rajonganak. A hercegné az a személy, akivel még a királyi családnak és a néhai Erzsébet királynőnek sem volt gondja, nem véletlenül: Vilmos álomszép neje sosem keveredett botrányokba, nem voltak kifogásolható megnyilvánulásai, mint például Meghan Markle-nek, de az is szimpatikus volt mindenki számára, hogy Katalin már az elejétől fogva végtelenül komolyan vette a királyi famíliában betöltött szerepét. A leendő királyné tehát elbűvölte az egész világot elegáns, kifinomult megjelenésével és természetes bájával, de persze mint minden hírességnek, úgy neki is megvannak a maga „utálói”, még ha kis számban is vannak ezek az emberek. A minap például a Vogue egyik korábbi szerkesztője „állt bele” a hercegnébe, na persze akadnak olyanok, akik szerint Suzy Menkes csupán a véleményét fejtette ki, míg mások úgy gondolják, a nő megjegyzéseivel porig alázta Katalint, így az internet népe Vilmos feleségének védelmére kelt. Galériánkban olvashatod, mi is indította el pontosan a lavinát!

Suzy Menkes, a Vogue korábbi szerkesztője a Creative Conversations című podcastban a magazin jelenlegi ékszerszakértőjével, Carol Wooltonnal beszélgetett a hercegnéről. A beszélgetés során a két nő Katalin ékszerviselési szokásait fejtegette, Suzy pedig megjegyezte, hogy rendkívül csalódott a hercegné ékszerekhez való hozzáállása miatt, mondván Katalin az évek során olyan káprázatos darabokat viselhetett, amiről mások csak álmodnak, mégis az látszik rajta, hogy nem szívesen hordja őket csak akkor, ha feltétlenül muszáj.
Kattints a további képekért!

A sussexiek rögtön kimutatták a foguk fehérjét a környékbelieknek, miután Montecitóba költöztek.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is gondolnák, hogy ha a cikkünkben is bemutatott két ételt párosítják egymással, az jelentős súlyvesztéshez is vezethet, legalábbis a szakemberek és egy tanulmány szerint.
Lifestyle
Élesztő a toalettben? Bár elsőre furcsának tűnhet, mindenképp érdemes kipróbálnod ezt a háziasszonyok által gyakran alkalmazott trükköt, ugyanis olyat tapasztalsz majd, amitől garantáltan lemész...
Sztárok
A tavasz közeledtével sokan döntenek úgy, hogy felfrissítik a gardróbjukat, esetleg megváltoztatnak valamit a küllemükön – így tett most Letícia királyné is, aki a minap vadonatúj frizurával jelent...