Sztárok

Károlynak már most elege van az uralkodásból? A király komoly döntésre készülhet, hatalmas lépésre szánhatja el magát

A jelek szerint nagyon úgy tűnik, hogy Károly uralkodása nem lesz hosszú életű: mindössze egy évig tarthat még, hogy Erzsébet fia foglalja el a trónt.

Hosszú évekig várakozott a koronára

Nem csupán a palota, de az egész Egyesült Királyság lázasan készülődik III. Károly május 6-án tartandó koronázási ünnepségére: a ceremóniáig alig két hét van hátra, így nem csoda, hogy már mindenki izgatott a történelmi jelentőségű esemény kapcsán. Legfőképp Károly, aki hosszú évekig várt arra, hogy végre a fejére kerüljön a korona: egész életében az uralkodásra készült, de csak most, 74 évesen jutott el odáig, hogy valóban a kezébe vehesse az irányítást népe fölött. Még Harry is Londonba utazik apja miatt, akivel az utóbbi időben bár eltávolodtak egymástól, a herceg még így sem szeretné kihagyni a koronázást, hiszen pontosan tudja, mennyire fontos ez Károlynak. Igen ám, de ahogyan azt a Mirror is írja, nem biztos, hogy Károly uralkodása hosszú életű lesz: a király ugyanis titokban állítólag már azt fontolgathatja, mikor, hogyan és miért fog majd lemondani a trónról egy éven belül.

Patrick Arundell asztrológus szerint Károly akár már jövőre lemondhat a trónról, és még 2024 nyarának elején átadhatja a hatalmat egyik fiának.
Kattints a további képekért!

Ahogyan azt az irodalom órákon is jól az eszünkbe vésték a tanárok, Radnóti Miklós a magyar líra kiemelkedő képviselője volt, feleségével, Gyarmati Fannival való szerelmét pedig az egyik legszebb tündérmesének festették le előttünk. Pedig a költő több alkalommal is hűtlen volt gyönyörű nejéhez, aki ennek ellenére is a végsőkig kitartott mellette…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
II. Erzsébet királynő igazán bőkezű volt mindkét unokájával, miután megházasodtak, ám Vilmosnak és Katalinnak jóval nagyobb értékű nászajándékot adott, mint Harrynek és Meghannak, amit utóbbi...
Lifestyle
Valahányszor hazaért a munkából a nő és a barátja, a macskájuk az ajtóban várta őket. Aztán vettek egy háziállat kamerát.
Lifestyle