Sztárok

Erre tényleg nincsenek szavak: így reagált Károly herceg, amikor megpillantotta Diana holttestét

Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.

Hogyan szembesültek a fájdalmas veszteséggel?

A Netflixen november derekán debütált A korona című sorozat utolsó évadjának első négy epizódja, mely a néhai walesi hercegné, Diana halálát, s a tragikus esemény következményeit is bemutatja. De mi történt pontosan a valóságban? Hogyan szembesültek a fájdalmas veszteséggel a brit királyi család legfontosabb tagjai? Nos, bár az utolsó éveikben nem volt felhőtlen a viszonyuk, az akkor még hercegi rangban szolgáló III. Károly király valósággal összetört, mikor értesült volt felesége váratlan haláláról.

"Teljesen el volt keseredve. Szétesett. Azonnal tudta, hogy ez egy szörnyű dologba fog átcsapni és azt, hogy őt fogják hibáztatni Diana haláláért” - írta Károly walesi herceg első reakciójával kapcsolatban a The Diana Chronicles szerzője, Tina Brown.
Kattints a további képekért!

Diana hercegné 1997. augusztus 31-én vesztette életét egy szörnyű balesetben, így már nem lehetett ott kisebbik fia, Harry 13. születésnapján, ami pár nappal a hercegné halála után, szeptember 15-én volt. Diana azonban készült a nagy napra, és az ajándék is megvolt már, amit fiának szánt…

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.
Fashion&Beauty
A L'Oreál Paris nagyköveteként is tevékenykedő amerikai színésznő egy rövid, ám annál hatásosabb videóban vállalkozott a jelképértékű cselekedetre.
Sztárok
A TV2 sztárjának a nyílt utcán kellett nagyot alakítania. Az öngyilkos jelöltet a többi autós csak kikerülte Budapesten.