Sztárok

Barbra Streisand tiszta vizet öntött a pohárba: memoárjában árulta el, mi volt köztük III. Károllyal

A színésznő évtizedekkel ezelőtt találkozott először a jelenlegi brit királlyal (aki akkor természetesen még hercegi rangban szolgált), s most lerántotta a leplet meglehetősen színes közös történetükről.

Régre nyúlik vissza a közös történetük

A híres hollywoodi színésznő, Barbra Streisand "A nevem Barbra" című - meglehetősen terjedelmes, több mint 900 oldalas - memoárkötetében egyebek mellett arról is szót ejtett, milyen viszony is fűzi III. Károly brit királyhoz. A színésznő és a majdani uralkodó évtizedekkel ezelőtt találkozott először, amikor Károly még hercegi rangban szolgált - idézi fel a Mirror cikke.

Streisand felelevenítette, hogy plátói barátság fűzte Károlyhoz, annak dacára is, hogy a herceg bevallotta: egyetemi évei alatt kitűzött a falára egy, a színésznőt ábrázoló posztert, akit egyébként ellenállhatatlanul dögösnek tartott.
Kattints a további képekért!

Van egy tulajdonság, amit az uralkodó igen nagyra értékel menyében, Katalinban, és amivel egyetlen másik királyi családtag sem rendelkezik és büszkélkedhet, még Kamilla sem.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Egészség
Nagyon oda kell figyelned, hogy ne sózzanak rád ilyen fájdalomcsillapítót a patikában. Sokan súlyos mellékhatásokról számoltak be.
Lifestyle
Mivel több mint 200 napja nem volt telitalálatos szelvény, immáron nem kevesebb, mint 6,45 milliárd forint várja a játékosokat - derült ki a Szerencsejáték Zrt. tájékoztatásából.
Egészség
Sokan nem is sejtik, de a konyhájukban ott lapul egy valódi csodaszer, melynek egészségünkre nézve olyan jótékony hatásai és tulajdonságai vannak, melyek csak kevés más fűszerről mondhatók el.