Tom Parker Bowles a Cooking & The Crown című kötetében részletesen bemutatja ezt a fogást, amely a híres „Omlette aux Fines Herbes” egy módosított változata. A recept alapját három tojás képezi, amelyet angol és dijoni mustárral kevernek össze, majd petrezselyemmel, tárkonnyal, sóval, illetve borssal ízesítenek. Az elegyet semleges ízű olajon sütik, és amikor már kezd összeállni, reszelt Gruyère sajttal és gombával bolondítják meg, hogy még gazdagabbá, ízletesebbé tegyék a végeredményt.
3/4
Fotó: Instagram/ bkry.space
Video Kiemelkedő női teljesítmények, neves sztárvendégek - Hetedszer ünnepeltük az Inspiráló Nőket
Tom Parker Bowles a Cooking & The Crown című kötetében részletesen bemutatja ezt a fogást, amely a híres „Omlette aux Fines Herbes” egy módosított változata. A recept alapját három tojás képezi, amelyet angol és dijoni mustárral kevernek össze, majd petrezselyemmel, tárkonnyal, sóval, illetve borssal ízesítenek. Az elegyet semleges ízű olajon sütik, és amikor már kezd összeállni, reszelt Gruyère sajttal és gombával bolondítják meg, hogy még gazdagabbá, ízletesebbé tegyék a végeredményt.