Sztárok

Hihetetlen, miket tiltanak neki: ezeket az átlagos dolgokat nem csinálhatja mostantól Kamilla, mint a király hitvese

Károly feleségének még szigorúbb szabályokat kell követnie, mióta királyné lett belőle, pedig eddig sem volt fenékig tejfel az élete az előírások tekintetében…

Változtak a szerepek

II. Erzsébet halála óta rengeteg változás történt a monarchia életében: Károlyból király, Kamillából királyné, Vilmosból a trón első számú várományosa, míg Katalinból walesi hercegné lett, így természetesen a családtagok feladatköre is megváltozott, titulusukkal együtt pedig a szabályok is, amiket követniük kell. Nemrégiben már beszámoltunk arról, hogy milyen előírásokat kell betartania mostantól Katalinnak, most pedig azokat a dolgokat szedtük össze, amik Kamillára vonatkoznak, mint a király hitvese, legyen szó szabályokról vagy éppen tiltásokról. Galériánkban mutatjuk!

Kamillának mostantól nem kell a brit királyi család tagjai előtt pukedliznie, amikor azonban külföldre utazik, tisztelete jeléül továbbra is meg kell hajolnia a világ más uralkodói előtt.
Kattints a további képekért!

Na persze ne gondoljunk arra, hogy Vilmos neje többet mutatott volna a kelleténél, ugyanis nem ez történt, de tény, hogy amit Katalin csinált, azt sem a királyi família szakértői, sem pedig a palota nem nézte jó szemmel.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.