Sztárok

A szájáról olvasták le, mit mondott: Kamilla nyilvánosan űzött gúnyt Meghanből, videó is készült róla, hogy tette nevetség tárgyává a hercegnét

Úgy tűnik, Harry felesége sosem volt a királyné szíve csücske. Ennek talán legékesebb bizonyítéka a most következő videó.

Messzebbre nyúlnak vissza az ellentét gyökerei

Azt már tudjuk, hogy évek óta feloldhatatlannak tűnő ellentét feszül Harry herceg és felesége, Meghan Markle, valamint a brit királyi család prominens tagjai, Károly király, Kamilla királyné, Vilmos herceg és Katalin hercegné között. A konfliktust csak elmélyítette, amikor Harry és neje 2020-ban úgy döntöttek, hogy lemondanak a rangjukkal járó kötelezettségekről, és kiválnak a famíliából. A sussexiek azóta az Egyesült Államokba költöztek, és elkezdték önálló életüket: fizikailag és érzelmileg is egyre távolabbra sodródtak az udvartól, illetve rokonaiktól. Ám aki azt gondolja, hogy a később Megxitnek elnevezett távolodási folyamat előtt rózsás volt a viszony a montecitóiak és a család többi tagja között, az hatalmasat téved. Kamilla már évekkel ezelőtt durván kifigurázta Meghan Markle-t, tette mindezt ráadásul a nyilvánosság előtt. Nem hiszed? Lapozd fel galériánkat, azonnal mutatjuk a részleteket!

A nemrég előkerült videófelvétel még 2019-ben készült, amikor Meghan Markle első gyermekével volt várandós. Kamilla már ekkor megragadta az alkalmat, hogy mindenki előtt nevetségessé tegye Sussex hercegnéjét.
Kattints a további képekért!

Ha valamilyen nyilvános eseményen vesznek részt, akkor örökösen mosolyognak, s minden egyes fényképükön irigylésre méltóan derűsnek tűnnek, ám egyes vélemények szerint komoly válságba került III. Károly király és Kamilla királyné házassága.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.