Sztárok

Kamilla drasztikus lépésre készül Vilmos miatt: a királyné felrúgja a szokásokat, és szakít egy ősi hagyománnyal

Nagyon úgy tűnik, hogy a május elején tartandó koronázás több szempontból is különlegesnek ígérkezik, főleg Kamilla miatt...

Vilmos kedvére szeretne tenni

Lassan eljő az idő, hogy hivatalosan is királlyá koronázzák Károlyt, feleségét, Kamillát pedig királynévé: a díszes ceremóniáig már csak alig egy hónap van hátra, a nagy nap kérdése pedig továbbra is az, hogy Harry és Meghan vajon részt vesznek-e az ünnepségen, vagy cserben hagyják az uralkodót. Nos, ez tehát még egy nyitott kérdés, amire nem tudjuk a választ, az azonban már bizonyos, hogy ez a koronázás több szempontból is egészen más lesz, mint a korábbiak voltak. Kamilla például állítólag nagy dobásra készül aznap, és megszeg majd egy újabb protokollt: a királyné a források szerint "ördögi tervével" saját férjének is némileg keresztbe tehet majd, ugyanis azt fontolgatja, hogy május 6-án bemutatja családját a nagy nyilvánosságnak. Ez elsőre talán nem is hangzik olyan nagy dolognak, ám mégis az, hiszen a szokások értelmében a ceremónián csak a brit király család hivatalos tagjai vehetnének részt, sokak szerint pedig Kamilla ezzel a lépésével tudatosan ellopná Károlytól a rivaldafényt azzal, hogy nem a királyi famíliát, hanem saját családját helyezi a középpontba. Nos, mint kiderült, azért Vilmos kedvéért is hajlandó lemondani egy ősi szokásról, és szakítani egy régi hagyománnyal - galériánkban olvashatod, miről is van szó pontosan!

A híresztelések szerint III. Károly király koronázása tehát egészen más lesz, mint amilyen Erzsébeté volt: az uralkodó és neje ugyanis egy sokkal modernebb ünnepséget szeretne, valamint mindkettőjük célja az, hogy a ceremónia, illetve egész uralkodásuk alatt jobban képviseljék a különböző közösségeket és vallási csoportokat elődeikhez képest.
Kattints a további képekért!

Bár a publikum számára úgy tűnik, házasságuk maga a megtestesült tökély, ha egyszer valaki majd megírja Vilmos és Katalin szerelmének igaz krónikáját, bizony a szaftosabb-pikánsabb mozzanatokat sem hagyhatja ki belőle.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Utazás
Ötszázhetven éve, 1453. május 29-én foglalta el II. (Hódító) Mehmed török szultán Konstantinápolyt, az egykor oly hatalmas Kelet-Római Birodalom fővárosát, amelyet Isztambul néven saját fővárosának...
Lifestyle
A Szűz már ismeri azt a személyt, akiből élete nagy szerelme lesz. Íme, a június előrejelzésünk!
Utazás
Egy, eredetileg a vulkánkitörések és földrengések pontos érzékelése céljából megalkotott kutatóballon detektálta a hangokat a sztratoszférában. Egyelőre még a szakemberek is tanácstalanok.