Sztárok

Kállay-Saunders András egy nő arcképét tetováltatta magára – Megható, kit visel magán élete végéig az énekes

A zenész legújabb tetoválásának szívszorító oka van.

Könnyfakasztó megemlékezés

Ahogyan minden embert, úgy a hírességeket is számtalan veszteség éri életük során: nemrég például bombaként robbant a hír, amire senki sem számított, miszerint a két énekes, Kállay-Saunders András és Tolvai Reni több mint 10 év együttélés után külön utakon folytatják életüket. Korábban még arról szóltak a hírek, hogy András talán nemsokára megkéri szerelme kezét, kapcsolatuk azonban végül azonban nem happy end-el végződött. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Reni és András már a szakítás híre előtt is hónapok óta külön éltek, ugyanis az énekesnő legfőbb álma az volt, hogy Kállay végre feleségül vegye őt – erre több évig várt, azonban nem került rá sor, így a különválás mellett döntött a Megasztárból megismert két sztár. Természetesen mindenszentek ünnepén és halottak napján a hírességek prioritása is másfelé irányult magánéleti drámáikról, többen is megemlékeztek elhunyt szeretteikre – így tett Kállay-Saunders is, aki hét éve veszítette el imádott nagymamáját – írja a Blikk.

Az énekes nagyon közeli viszonyt ápolt nagyszülőjével, aki rengeteget jelentett és jelent neki a mai napig, halála pedig természetesen megviselte Andrást.
Kattints a további képekért!

Budapest, 2021. november 2. – A GRAMMY-re jelölt OneRepublic lesz az MTV World Stage Magyarország kiemelt fellépője. A zenekar november 13-án, szombaton zárja az MTV Music Week zenei programsorozatot a Hősök terén. A koncertre a 2021-es MTV EMA show előtt kerül sor, amelyet november 14-én, vasárnap, közép-európai idő szerint 21:00 órakor világszerte élőben közvetítenek a Papp László Budapest Sportarénából.

Leadfotó: Instagram/kallaysaunders

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Ahogyan a legtöbb rajongó már tudja, Tóth Andival teljessé vált az X-Faktor mentori csapata. Ütős énekeseket sikerült összeszednie az RTL-nek.
Egészség
Továbbra is velünk marad az áprilisra jellemző kacifántos időjárás. Az orvosmeteorológiai olyan dolgokat jósol, ami erős fejfájást is okozhat szerdán.
Sztárok
Lezárult a szexuális zaklatással vádolt Kevin Spacey pere, de menet közben rettenetes titkokra derült fény, amik megmagyarázhatnak néhány dolgot a színész viselkedésével kapcsolatban.