Sztárok

Joe Biden ismét nyilvánosan elbóbiskolt, de nem ő volt az egyetlen

Az amerikai elnökön kívül egy másik híres politikus is szunyókált a klímacsúcson.

Megfáradt az amerikai elnök

Joe Biden, az Amerikai Egyesült Államok 46. elnöke hétfő reggel érkezett Skóciába, az ENSZ klímacsúcsára. Úgy tűnik, az amerikai elnököt lefárasztotta pörgős európai körútja, vasárnap ugyanis még Rómában vett részt a G7-ek tanácskozásán, majd Ferenc pápa fogadta őt audiencián a feleségével, Jill Bidennel együtt. A jetlag és a szoros program hatására a 78 éves demokrata elnök több mint fél percre becsukta szemeit Glasgow-ban, a klímacsúcs nyitóbeszédei alatt – írta meg a hirado.hu.

Biden hosszú ideig csukva pihentette szemeit, az amerikai elnök újabb kínos „bebólintásáról” pedig videofelvétel is készült. Ki tudja, meddig pihent volna így a konferencián, ha az egyik tanácsadója nem lép oda hozzá és ébreszti fel, hogy egyeztessenek a beszédével kapcsolatban. Az elnök ekkor kinyitotta a szemét, és lassan magához tért. Helyszíni tudósítók szerint Biden ezután átült az első sorba, majd alaposan megdörzsölte a szemeit, hogy meghallgassa Mario Draghi olasz miniszterelnök beszédét.

Nem ez volt az első eset. Lapozz!

Oldalak

Video Ne legyen tabu! Az anyai kiégésről beszélt a szakértő
Sztárok
Sztárok
A Glee című tévésorozat sztárja három tagból álló nevet választott a csöppség számára, a kommentelők azonban nem voltak maradéktalanul elégedettek a döntésével.
Sztárok
Mozifilmben csillogtathatja meg színészi tehetségét Marics Peti, méghozzá az idén debütáló Hogyan tudnék élni nélküled? című zenés-vígjátékban. A ValMar duó énekese nagyon izgatott a készülő...
Lifestyle
A gyógyíthatatlan neurodegeneratív betegséggel, ALS-sel küzdő alkotmányjogász úgy ítélte meg, az életvégi döntések meghozatalának magyarországi tilalma alapvető emberi jogait - különösen az emberi...