Sztárok

Se nadrág, se felső - Kaia Gerber merész fotókon mutatta meg tökéletes idomait

Neked is el áll a levegőd Cindy Crawford 19 éves modell lányától.

Cindy Crawford lánya pikáns fotókon

Akik követik a divatvilág eseményeit és az iparág arcait, azok számára nem meglepetés, hogy a 90-es évek leghíresebb topmodelljének, Cindy Crawford lánya, Kaia Gerber követte édesanyját a kifutón. A mindössze 19 éves sztárcsemete ráadásul felnőtteket megszégyenítő alázattal dolgozik olyan világmárkákkal, mint Karl Lagerfeld, az YSL Beauty, a Celine vagy a Coach.

Kaia sosem tervezte, hogy modell karrierbe kezd, de 2013-ban, mikor mindösszesen 10 éves volt, felfigyelt rá a nemzetközi IMG Modellügynökség, és azonnal exkluzív szerződést ajánlottak neki. Az első munkája a Versace 'Young' kampánya volt. A következő években sztárfotósok, Gabriela Celeste, Taylor Tupy, David Agbodji és Joseph Paradiso készítették róla az első portfólió fotókat, majd az édesanyja egyik nagy rajongója, Steven Meisel kérte fel a feltűnően szép tinédzsert egy olasz Vogue divatanyagra. Pár hónappal később már a TeenVogue több oldalas anyagaiban szerepelt - többé nem volt kérdés, hogy neki való-e ez a pálya.

A legnagyobb márkákkal dolgozik együtt

2016-ban a Marc Jacobs Beauty szépségnagykövete lett, majd az olasz Miu Miu arca, ami a Prada leányvállalata. Még abban az évben élete első párizsi Vogue címlapján szerepelhetett édesanyjával közösen. Majd jött a Fendi 'Peekabo' táskakampány, utána pedig az OMEGA órák nagykövete lett. 2019-ben a Brit Fashion Award díját is megkapta, mint "Az év legjobb topmodellje". A siker nem maradt el, a Stella McCartney, az Alexander Wang, a Fendi, a Saint Laurent Denim és a Jimmy Choo arca, valamint a Marc Jacobs 'Daisy Love Eau So Sweet' parfümjének plakátlánya lett. A koronavírus járvány előtt pedig a világ legnagyobb divathetein láthatta őt a közönség, szinte nem volt olyan jelentős divatmárka, akinek a kifutóján ne sétált volna végig.

A közösségi médiában is aktív

Kaiai Gerbernek jelenleg több mint 6 millió követője van az Instagramon, és közel 1000 bejegyzése, a fotók zömén pedig természetesen ő maga látható. Az utóbbi időben igencsak vérforraló képeket osztott meg magáról a fiatal szépség, a ruházkodást azonban nem vitte rajuk túlzásba. Igaz, ha ennyire dögösek lennénk, akkor mi sem burkolnánk be minden áron a testünket.

Nézd meg Kaia Gerber fotóit!

Az egyik legutóbbi fotó Kaia Gerberről, amit egy Celine-kampányhoz készítettek. Ritka, hogy egy divatház nem tünteti el a fotóiról egy modell tetoválásait, de most éppen ez történt.
Kattints a további képekért!

Leadfotó és fotó: 123rf.com

Oldalak

Sztárok
Utazás
Messze van, hideg és eljutni is nagyon drága oda. A Déli-sarkra tényleg csak a kiváltságosok mehetnek el az életük során, sőt, az sem adatik meg mindenkinek, hogy egy utasszállító ablakából vessünk...
Lifestyle
Kíváncsi volt rá, milyen lehet, de a jelek szerint ez az egy alkalom elég is volt neki belőle.
Sztárok
Kalocsay Miklós nemcsak a szakmában, hanem a magánéletben is sikeresnek mondhatta magát, a sors azonban végül nem olyan jövőt szánt neki, mint amilyet elképzelt magának.