Sztárok

Túrázás közben veszett nyoma, napok óta nem találják a világhírű brit filmszínészt

Julian Sands múlt pénteken, túrázás közben tűnt el nyomtalanul Dél-Kaliforniában.

A mostoha időjárás megnehezíti a keresést

Múlt hét pénteken, túrázás közben tűnt el nyomtalanul egy férfi az Egyesült Államokban, a Dél-Kaliforniában található San Gabriel-hegységben. A keresett személy nem más, mint a 65 éves brit filmszínész, Julian Sands - közölte a BBC. Az Ocean's Thirteen - A játszma folytatódik, A tetovált lány és a Las Vegas, végállomás című filmek sztárjának a hírek szerint a 3068 méteres Baldy-Bowl hegycsúcs közelében veszhetett nyoma, s a keresést jelentősen megnehezíti, hogy a környéken az utóbbi napokban különösen kedvezőtlen időjárási körülmények uralkodnak. A helyi hatóságok lavinaveszély miatt hétvégén vissza is hívták a szárazföldi mentőalakulatokat, a keresést pedig drónok és helikopterek segítségével folytatták. San Bernardino megyei seriff hivatala közölte, Sands eltűnését január 13-án helyi idő szerint este fél 8-kor jelentették be - írja a 24.hu.

Az utóbbi négy hét során összesen 14-szer riasztották a hegyimentőket, hogy bajba jutott túrázóknak segítsenek. A helyi hatóságok az utóbbi időben figyelmeztetéseket is kiadtak, arra intve a túrázni vágyókat, hogy kétszer is jól gondolják meg, mielőtt belevágnának a korántsem veszélytelen kirándulásba.

Sands a nyolcvanas évek dereka óta szerepel európai és amerikai filmekben: a publikum az imént felsoroltak mellett olyan produkciókban is láthatta a brit színészt, mint a Szoba kilátással, a Pókiszony, a Meztelen ebéd vagy a Millió Dolláros Hotel.

A Marvel szuperhősfilmjeinek Sólyomszemeként ismertté vált filmszínész hókotrás közben szenvedett balesetet. Hétfőn megoperálták, s a hírek szerint mellkasi traumát és ortopédiai sérüléseket is szenvedett az incidens során.

Leadfotó: Brian To / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az idei táskatrendek gyönyörűek, időtállók, és szinte minden szettedhez illeni fognak! Ha nagy táskakeresésben vagy, akkor most segítünk kiválasztani a legmenőbbeket a hatalmas kínálatból.
Lifestyle
A Bak ma a kívánt irányba terelheti az anyagi helyzetét. Napi horoszkóp!
Sztárok