Sztárok

Harry új könyvében teregette ki Kamilla szennyesét: kiderült, hogyan akarta eltiporni a herceget a törtető mostohaanyja

A sussexi herceg a Tartalékban azt az időszakot is felidézte, amikor Kamilla a brit királyi család tagjává avanzsált. A könyvben Harry hangsúlyozza: a jelenlegi királyné kezdetben mindent megtett azért, hogy a nyilvánosság előtt befeketítse őt.

Sosem szívlelték egymást Kamillával

Harry sussexi herceg új botránykönyve, a Tartalék című memoárkötet valóságos időzített bombaként robbant a nyilvánosságban: III. Károly brit király gyermeke papírra vetett vallomásai örvén számos kőkemény, sokszor övön aluli ütést visz be a brit királyi családnak - valószínűsíthető, hogy Harry, aki már három éve azon munkálkodik, hogy végleg eltépje azon kötelékeit, melyek még a monarchiához fűzik, e könyv révén még messzebbre sodródik majd a famíliájától. A Blikk most a kötet azon fejezetét szemlézte, mely Harry és Kamilla királyné - a korábbi walesi hercegné - ellentmondásokkal tűzdelt kapcsolatát boncolgatja. A Tartalékban Sussex hercege felidézi, milyen ambivalens érzések kavarogtak benne, amikor bátyjával, Vilmossal együtt üdvözölniük kellett Kamillát a családban. „Úgy gondoltuk, legyen boldog. Igen, Kamilla kulcsszerepet játszott a szüleink házasságának felbomlásában (...) de megértettük, hogy ő is csapdába esett. (…) Ezért, amikor megkérdezték, Willy és én megígértük apának, hogy üdvözöljük Kamillát a családban. Cserébe csak annyit kértünk, hogy ne vegye feleségül” - emlékezett vissza e viharos időszakra Harry, aki a könyvben arról is ír, miként próbálta őt befeketíteni a nyilvánosság előtt Kamilla.

Ha érdekel a folytatás, lapozd fel galériánkat: cikkünk azonnal folytatódik!

„Vicces módon még azt is akartam, hogy Camilla boldog legyen. Talán kevésbé lenne veszélyes, ha boldog lenne” - írja a könyvben Kamilláról Harry, aki természetesen nem tudta megakadályozni, hogy apja feleségül vegye a nőt, akivel már Diana hercegnével való házassága alatt is viszonyt folytatott.
Kattints a további képekért!

Az egész világ Sussex hercegéről beszél: a 38 esztendős Harry Tartalék című botránykönyvével egy csapásra újra a figyelem középpontjába került. Egy friss interjújában a brit királyi család népszerű tagja azt is elárulta, milyen feltételhez köti, hogy újra visszafogadja a szívébe édesapját, III. Károlyt.

Leadfotó: Max Mumby / Indigo / Getty Images

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Néha napján mind szeretnénk ragyogó, sima és rendezett frizurát – ennek leggyorsabb módja pedig a hajvasalás. Viszont, ha nem megfelelő módszerrel, illetve túl gyakran vasaljuk hajunkat, óriási...
Home&Design
Cikkünkben mutatunk pár ötletet, hogyan varázsolhatod csodaszigetté ezt a teret tavasszal.