Sztárok

Nem csak Marilyn Monroe folytatott viszonyt John F. Kennedyvel: ez a gyönyörű A-listás színésznő is az elnök szeretője volt

Az senki számára sem újdonság, hogy a néhai amerikai elnök, John Fitzgerald Kennedy többször is hűtlen volt a feleségéhez; számtalan szépséggel került közelebbi viszonyba, köztük egy olyan színésznővel, akiről akkoriban nem is gondolta volna a nyilvánosság, hogy gyakran megfordul a politikus ágyában.

Sokszor félrelépett

Marilyn Monroe 1962. május 19-én a Madison Square Gardenben egy demokrata párti rendezvényen énekelte el már-már erotikus előadásmódban az elhíresült születésnapi köszöntőt, vagyis a Happy Birthday, Mr. President című számot John F. Kennedy elnöknek, aki pár héttel később töltötte be a 45. évét. A díva egy gyönyörű, testszínű darabot viselt, ami olyan szűk volt, hogy szó szerint bele kellett varrni, és annyira rásimult, hogy szinte meztelennek tűnt benne a színésznő. Akkoriban Kennedy és Monroe viszonyától volt hangos a sajtó, az pedig nyílt titokként kezelte mindenki, hogy az elnök a Van, aki forrón szereti sztárja mellett más csinos hírességekkel is intim viszonyba került. Többek között megfordult az ágyában Anita Ekberg, Marlene Dietrich és Angie Dickinson, ám az kevésbé közismert tény, hogy volt egy másik A-listás filmcsillag is, aki a néhai politikus szeretői közé tartozott. Részletek a galériában!

Mind a mai napig a köztudatban él Marilyn Monroe elhíresült születésnapi köszöntője, de úgy tűnik, arra már szinte senki sem emlékszik, hogy John F. Kennedynek volt egy másik nagy népszerűségnek örvendő szeretője is, aki a szőke szexszimbólumhoz hasonlóan egy évvel később szintén elénekelte a Happy Birtdhay című dalt.
Kattints a további képekért!

Minden idők egyik legnépszerűbb amerikai filmsztárja, Gary Cooper gondoskodó és szeretetteljes családapa volt, a szép nőknek azonban nehezen tudott ellenállni – közel 30 évig tartó házassága alatt több szerelmi kalandja is akadt, melyek felesége előtt sem maradtak titokban.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Több generáció is felnőtt Lucy Maud Montgomery csodálatos könyvein, melyek közül aztán sokból film, vagy éppen sorozat is készült. Ilyen volt az Anne a Zöld Oromból is, mely éveken éveken át tárta...
Utazás
A feladvány egyáltalán nem komplikált, a versenyzők többségének mégis feladja a leckét. Te megbirkózol vele?
Fashion&Beauty
Az Oscar-díjas amerikai színésznőt a közelmúltban meg is vádolták azon a címen, hogy szépészeti beavatkozásnak vetette alá magát. Lawrence most maga vetett véget a találgatásoknak.