Sztárok

Salma Hayek szívhez szóló videóval köszöntötte 16 éves lányát: Valentina kész nővé cseperedett

A világ egyik leggyönyörűbb színésznőjeként számon tartott mexikói világsztárnak ezernyi oka van rá, hogy büszke legyen gyermekére.

Nincs is ennél meghittebb szülinapi ajándék

Tényleg hihetetlen, milyen szédületes sebességgel telik az idő: tizenhatodik születésnapját ünnepli a gyönyörű Salma Hayek lánya, Valentina. Az Alkonyattól pirkadatig és a Frida sztárja egy különösen megható videóval köszöntötte csemetéjét. Az Instagramra feltöltött felvételen a nagyközönség is nyomon követheti, hogyan cseperedett Hayek gyermeke aranyos kislányból kész nővé.

"A kicsikém ma 16 éves lett, és a szívem most is szeretettel, büszkeséggel és hálával gondol vissza arra a napra, amikor megszülettél. Ragyogj továbbra is büszkén és gyönyörűen, csodálatos lányom, még akkor is, ha ezzel elvakítod a bolondokat" - írta Hayek a videó mellé.
Kattints a további képekért!

Galambos Lajos lánya, a 24 éves Bogi nem mindennapi tehetség, olyan különleges ruhákat tervez, hogy még a sztárok is odáig vannak értük.

Leadfotó: 123rf

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Méltó módon ünnepelte meg Renaissance című filmjének londoni premierjét Beyoncé: a világhírű díva emlékezetes kreációt öltött magára, melyben minden tekintetet magára vonzott.
Sztárok
Milyen is igazából az Inspiráló Nő? Nos, a kérdésre sokféle választ lehet adni, egy azonban biztos: Hevesi Kriszta a kisugárzásával, az évtizedes munkájával, a szemléletmódjával és a belső értékeivel...
Fashion&Beauty
Julia Roberts frizurája már nem a megszokott, egy új stílusra váltott a színésznő.