Sztárok

Vége: 4 év után válik a hollywoodi álompár, mindenkit megdöbbentettek a hirtelen lépéssel – Vajon mi állhat a háttérben?

Úgy tűnt, minden rendben köztük, habár az elmúlt időszakban voltak arra utaló jelek, hogy talán mégsem olyan tündérmese az életük, mint azt sokan hitték.

Vajon mi történhetett?

Joe Jonas sokáig volt először a tinilányok, majd a felnőtt nők álma: a 34 éves szívtipró énekes a Disney-csatorna által vált ismertté testvéreivel, Nickkel és Kevinnel együtt. A trió 2006-ban adta ki első albumát, ami nem aratott átütő sikert, de a 2007-es lemezük már nagyot ütött, népszerűségüket pedig csak fokozta, amikor feltűntek a Hannah Montana című sorozatban, majd jött a Rocktábor, később pedig a saját sorozatuk, a Jonas. A Jonas Brothers nevű bandájukkal aztán a Disney-s szereplések után is megállta a helyét a három srác, egészen addig, míg 2013-ban az együttes fel nem oszlott. Ezután Joe megalapította a DNCE névre hallgató zenekart, de a bandának sosem sikerült akkora sikereket elérnie, mint a Jonas Brothersnek, így mindenki örült, mikor 2019-ben kiderült, hogy a három testvér ismét összeáll. Mindeközben Joe magánélete is kalandosan alakult: egy párt alkotott AJ Michalkával, Taylor Swifttel, Camilla Belle-vel, Demi Lovato-val, valamint Ashley Greene-el és Gigi Hadid modellel is, de az igazi boldogságot végül Sophie Turner oldalán találta meg, akivel 2019-ben össze is kötötte az életét. Nagyon úgy tűnik azonban, hogy négy év házasság után a pár kapcsolata zátonyra futott: Joe állítólag nemrégiben beadta a válókeresetet is…

A TMZ információi és bennfentesei szerint Joe és Sophie válnak, az énekes pedig már két válóperes ügyvéddel is felvette a kapcsolatot és konzultált velük, hogyan tovább – jelenleg az ügy ott tart, hogy Jonas benyújtotta a papírokat.
Kattints a további képekért!

Ezúttal nem Harry okozott fejtörést a királyi családnak és a rajongóknak, hanem a mindig makulátlanul viselkedő Vilmos és Katalin.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Arról mindenki tudott, hogy Sebestyén Balázs felesége elképesztően gyönyörű. Most azonban Sebestyén Vikinek tervei vannak, amivel nagyot szeretne robbantani.
Lifestyle
Szoboszlai Dominik ugyebár jelenleg nem is játszik a sérülése miatt. Sajnos úgy néz ki, hogy a Chelsea elleni rangadón se lesz bevethető.
Sztárok
Első ránézésre meg sem mondanánk Pippa Middletonról, hogy három gyermeket hozott világra: Katalin hercegné húgának olyan lapos és izmos a hasa, mint egy fitneszmodellnek.