Sztárok

Palvin Barbi volt a leggyönyörűbb a Velencei Filmfesztiválon: a modell új frizurájával mindenkit lenyűgözött – Fotók

A Velencei Filmfesztiválon gyakran előfordul, hogy ha Palvin Barbi megjelenik, akkor minden szempár rászegeződik - nem volt ez másképp idén se.

Valósággal ragyogott

Palvin Barbaráról mostanában esküvője miatt hallhatott leginkább a világ: a gyönyörű magyar modell július 15-én ment férjhez Dylan Sprouse-hoz, akivel 6 évvel ezelőtt találkoztak, majd 2019-ben össze is költöztek. Barbi csodaszép menyasszony volt, a munka azonban az esküvő után sem állt meg a számára: a modell szinte minden évben részt vesz a Velencei Filmfesztiválon, és ez idén sem történt másképp. Barbi ezúttal a Szegény párák című film premierjén jelent meg az Armani szépségnagyköveteként, ahol új frizurával kápráztatta el a résztvevőket. Galériánkban mutatjuk, hogy festett az újdonsült feleség a vörös szőnyegen!

Barbi évek óta az Armani szépségnagykövete, így minden évben a márka sminkjében és ruhájában kápráztatja el a Velencei Filmfesztivál résztvevőit: idén a modell egy különleges fekete ruhát választott az eseményre, de az igazán nagy meglepetést frizurájával okozta.
Kattints a további képekért!

Egy, a lányánál és fiánál is fiatalabb színésznővel hozták hírbe a A Karib-tenger kalózai-filmek 60 éves sztárját, ám a lehetséges új barátnő egyelőre mindent tagad.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Puskás Peti és a felesége, Puskás-Dallos Bogi érthetően nagyon megijedtek. Hirtelen nem is tudták, hogy mihez kezdjenek.
Lifestyle
Bár tavaszias marad az időjárásunk, de mégis lesz olyan jelenség, ami nagy kellemetlenséget fog okozni. Térképen mutatták meg, hol kell rá számítani Magyarországon!
Sztárok
Ugyebár anno Majka és Nádai Anikó is egy ikonikus valóságshowban tűnt fel először a tévében. Ez most visszatér az RTL képernyőjére!