Magyar szereplője is volt a Jóbarátok különkiadásának: Így került a műsorba Attila

A sorozat ikonikus szereplői és egyéb világsztárok mellett a felvidéki Agg Attila is szerepelt a Jóbarátok: Újra együttben.

Visszatértek a Jóbarátok

A Jóbarátok időtlen klasszikus, aminek poénjai még évekkel később is nagyon tudnak működni, és igencsak megdolgoztatják a rekeszizmokat. Az ikonikus sorozat 1994 és 2004 között futó tíz évadát sikerrel vetítették világszerte, és bár a széria már több mint tizenöt évvel ezelőtt véget ért, a streaming-szolgáltatóknak hála még napjainkban is aranykorát éli.

Sokan álmodoztak róla, de sokáig kilátástalannak tűnt, hogy a sorozat valaha visszatér. Aztán tavaly robbant a hír, hogy a kultsorozat egy különleges, meglepetésekkel teli epizóddal visszatér, a teljes régi szereposztással.

A különkiadást még 2020 márciusában vették volna fel ugyanott, ahol a sorozat mind a 236 epizódja forgott, vagyis a Warner Bros. legendás 24-es stúdiójában, a kaliforniai Burbankben. A koronavírus miatt azonban folyamatosan tolódott a dolog, még a virtuális reunion ötlete is felmerült, de ezt végül elvetették a készítők. Végül több mint egy évvel a tervezett dátum után, áprilisban vált biztossá, hogy a forgatás megkezdődött.

Május 27-én aztán meg is érkezett az új, különleges rész az HBO Max platformjára Jóbarátok: Újra együtt címmel. A hat eredeti színész – Matthew Perry (Chandler), Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) és David Schwimmer (Ross) – mellett számos korábbi mellékszereplő is visszatért, például a Janice-t játszó Maggie Wheeler, a Rachel egyik húgát megformáló Reese Witherspoon, valamint a Monica egykori szerelmét, Richardot alakító Tom Selleck is. Mellettük pedig olyan világsztárok is szerepet kaptak a sorozatban, mint David Beckham, Cindy Crawford, Justin Bieber vagy éppen Lady Gaga. A hírességek mellett öt szerencsés rajongó is lehetőséget kapott arra, hogy a különkiadás részese legyen, köztük a felvidéki Agg Attila is, aki elmesélte, hogyan jutott el idáig.

Cikkünk folytatódik, lapozz!

Fotó: Profimedia - RedDot

Oldalak