JLo exe nem bánkódik a szakítás miatt

Jennifer Lopez, és volt párja, Aron Rodriguez esküvőre készültek, ám szakítás lett a szerelemből. A hírek eddig csak arról szóltak, az énekesnő hogyan viseli a szingli létet, ám most a baseball ikon is előkerült.

Esküvőre készültek, szakítás lett belőle

Jennifer Lopez és Aron Rodriguez igazi álompárnak számítottak, és hosszú évekig úgy tűnt, kapcsolatuk a legjobb irányban halad. Nemrég még az esküvőjükről szóló hírekkel volt tele az internet, amelynek szervezése során számtalan akadályba ütköztek.

A koronavírus-járvány miatt a ceremóniát el kellett halasztani, ám Jennifer Lopez akkor sem szomorkodott, tele volt új ötletekkel, tervekkel, amiket meg akart valósítani.

Eltervezte, hogy Milánóban kötik majd össze életüket, így akkor sok rajongót maga ellen fordított, hiszen azt gondolták, ez nagyon felelőtlen lépés. Akkoriban, az első hullám alatt ez volt a koronavírus-járvány gócpontja, ez pedig teljesen kiverte a biztosítékot még azoknál is, akik egyébként minden lépését követik.

Pát hete még csak pletykáltak róla, hogy szétváltak útjaik, kis idővel később viszont ők is megerősítették a szakítás tényét. Hogy a két fél hogyan dolgozza fel a kapcsolat végét, azt most eláruljuk.

A pár esküvőre készült, ám szakítás lett a vége.
Kattints a további képekért!

Leadfotó: ProfiMedia-RedDot

Oldalak