Archie 2 éves lett – így ünnepli a királyi család a kis herceg születésnapját

II. Erzsébet királynő is felköszöntötte már második szülinapján Harry herceg és Meghan Markle elsőszülött kisfiát.

Archie második szülinapja

A kis Archie Harrison Mountbatten-Windsor immár kétéves lett! 2019. május 6-án született Londonban Harry herceg és Meghan Markle elsőszülött gyermekeként és II. Erzsébet brit királynő nyolcadik dédunokájaként. Archie apai ágon a brit királyi család, anyai ágon pedig amerikai középosztálybeli munkások leszármazottja, brit és amerikai állampolgársággal is rendelkezik. Apja után jelenleg ő a hetedik a brit trónöröklési sorrendben, noha születésekor nem kapott hercegi címet. Édesanyja a híres Oprah-interjúban utalt rá, hogy ez a bőrszíne miatt lehetett, de azóta az udvar tisztázta, hogy amikor a kisfiú nagyapja, Károly herceg királlyá lép elő, Archie is kaphat titulust, a szülei pedig dönthetnek majd arról, hogy ezt elfogadják-e.

Hogy ünnepli a királyi család Archie szülinapját? Lapozd fel a galériánkat a válaszért!

II. Erzsébet királynő a királyi család hivatalos közösségi oldalain köszöntötte fel a dédunokáját. „Nagyon boldog második születésnapot kívánunk Archie Mountbatten-Windsornak” – írták a kép mellé, ami pár nappal a születése után készült az ünnepeltről és szüleiről a Buckingham-palotában.
Kattints a további képekért!

Megindító témát választott. Ez lesz a sussexi hercegnő első könyve, de már korábban is foglalkozott írással. Nem ő a királyi család első tagja, akinek kötete jelent meg.

Leadfotó: Profimedia - RedDot

Oldalak