Sztárok

Jim Carrey keményen beszólt Will Smithnek, amiért a világsztár pofozkodott az Oscar-gálán

A gumiarcú hollywoodi komikust egy reggeli műsorban faggatták a pár nappal ezelőtti Oscar-díjátadó legbotrányosabb - és egyben legemlékezetesebb - momentumáról, Carrey pedig nem rejtette véka alá a véleményét.

Pofonnal "jutalmazta" az ízetlen tréfát

A közvélemény még most sem ocsúdott fel a sokkból, melyet Will Smith meglepetésszerű magánakciója okozott a 2022-es Oscar-gálán. Az 53 éves - és az ünnepségen egyébként a legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar-díjjal jutalmazott - színész zokon vette, amikor a népszerű komikus, Chris Rock a felesége, Jada Pinkett-Smith betegségén viccelődött, így hát felment a színpadra, és egy pofonnal próbálta meg önmérsékletre inteni kollégáját. A Bad Boys- és a Men in Black-filmek sztárja akár fél év börtönnel - és százezer dolláros pénzbüntetéssel - is sújtható, amennyiben az 57 éves Rock úgy döntene, hogy feljelentést tesz. A híresség mindeddig nem utalt arra, hogy ilyesmire készülne, ráadásul Smith kedden bocsánatot is kért tőle a közösségi médián keresztül.

Will Smith felesége, Jada - akit a magyar nézők legutoljára a Mátrix negyedik részében láthattak 2021 decemberében - egy alopecia nevű autoimmun betegségben szenved, ami intenzív hajhullást okoz. Chris Rock a világhírű színésznő kopaszságán élcelődött - a színpadon azt mondta, várja a G.I. Jane második részét, arra célozva, hogy a Ridley Scott által rendezett filmben Demi Moore tarkopaszon bukkant fel -, s az első pillanatokban még maga Will Smith is jót derült a nem túl ízesre sikeredett poénon, de amikor látta felesége reakcióját, elöntötte a düh. Sem Hollywood, sem az Oscar szervezői nem örültek az esetnek, és most az Álomgyár egyik legnagyobb kortárs nevettetője, Jim Carrey is kifejtette a véleményét a pofozkodásról.

Fotó: 123rf

Lapozz, tudd meg, mit mondott Carrey!

Oldalak

Sztárok
Fashion&Beauty
Az egészséges és gyönyörű haj megőrzése szempontjából nagyon fontos, hogy megfelelő hajbalzsamot használjunk, emellett viszont az sem mindegy, hogyan is használod az adott terméket.
Fashion&Beauty
Nem mindegy, hogy milyen ruhákban és kiegészítőkben indulsz útnak a következő nyaralásodra.
Lifestyle
A Rákkal rossz híreket közölhetnek telefonon. Napi horoszkóp!