Jennifer Lopez ismét férjhez megy?

A szexi énekesnő, Jennifer Lopez turnéra indul, ami már magában óriási hír, azonban nem egyedül áll színpadra, hanem Enrique Iglesias-al. A színfalak mögött pedig lehet, hogy kimondja a boldogító igent?

Egy ilyen világturné nagyon sokáig tart, így érthető, hogy J.Lo nem szeretne egyedül utazni. Épp ezért magával viszi jelenlegi szerelmét, Casper Smart-ot, aki az énekesnő kényeztetésén kívül elvállalta a koreográfus munkáját is.

A US Weekly értesülései szerint, Jennifer a következőket nyilatkozta egy sajtótájékoztatón:

„Két koreográfussal dolgozom együtt: Jamie King-el és Casper Smart-al. Lélegzetelállító lesz a műsor. Ez a turné be fog íródni a történelembe. Még sosem volt ilyen. Nemzetközi lesz: angol és spanyol. Nagyon büszke vagyok, hogy része lehetek.”

Az énekesnő azonban nem csupán a turné miatt ilyen izgatott, hanem azért is, mert most fog először együttdolgozni szerelmével. Sőt, egy bennfentes elárulta a magazinnak, hogy Jennifer örökre együtt szeretne maradni Casper-rel, így még az is megtörténhet, hogy összeházasodnak.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

Következzen a turné beharangozó videója:

Oldalak

Utazás
Kishajós víziturisztikai megállópontok létesültek Balatonfüreden valamint Keszthelyen, melyeket tavasszal már birtokba is vehetnek a látogatók – hangzott el a „Balatoni Megállópontok létesítése”...
Lifestyle
A Jegyzetek a Valósághoz versek és esszé-töredékek keverékén át térképezi fel realitásunk határait, míg a Matematika Abszurda egy a számtani elgondolhatatlanságokat leíró konzisztens rendszer,...
Fashion&Beauty
Egy újabb hajtrend látott napvilágot, ami tökéletes lesz arra az esetre, ha hosszú tincsekkel rendelkezel, nem vágatnád le, de mégis szeretnél egy kicsit extrább frizurát.