Sztárok

Könnyekig hatódsz, ha megtudod, mit vésetett Jennifer Lopez jegygyűrűjébe Ben Affleck

Jennifer Lopez egy friss interjúban mesélt arról, mennyire megviselte, amikor annak idején szakítottak Ben Affleckkel, de kitért arra is, hogy mit vésetett a színész az eljegyzési gyűrűjébe.

Mesébe illő történet

Igazi szenzáció volt, amikor kiderült, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck közel húsz év után újra egymásra találtak. Mint ismert, a sztárpár először a kétezres évek elején habarodott egymásba, és sokáig úgy tűnt, hogy semmi sem állhat a boldogságuk újtába, hiszen már az esküvőt tervezték. Végül azonban jött a hidegzuhany: váratlanul lemondták a szertartást, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy külön utakon folytatják tovább. Az élet hosszú időre elsodorta őket egymástól, másokkal alapítottak családot, mígnem tavaly ismét fellángolt köztük a szerelem. Rövid időn belül megtörtént a lánykérés, nyáron pedig kimondták egymásnak a megkésett boldogító igent – méghozzá kétszer! Az 53 éves énekes-színésznő nemrég egy friss interjúban mesélt arról, hogyan élte meg annak idején a szakítást, valamint megosztott egy igencsak romantikus részletet a kapcsolatukról, ugyanis elárulta, milyen különleges üzenetet vésetett a szerelme az eljegyzési gyűrűjébe:

Jennifer Lopez és Ben Affleck júliusban mondták ki egymásnak a boldogító igent egy titkos esküvő keretein belül Las Vegasban, majd augusztus 20-án világraszóló lagzival ünnepeltek Georgiában a családtagok és a barátok társaságában. Volt idő azonban, amikor a popdíva álmaiban sem gondolta volna, hogy valaha idáig eljutnak.
Kattints a további képekért!

Alig néhány héttel a meghirdetése után közel 30 millió dollárért kelt el Ben Affleck hét hálószobás Pacific Palisades-i villája. A hírek szerint a friss házasok Jennifer Lopez Los Angeles-i birtokát jelölték ki otthonuknak, amely a felkapott Bel Air szomszédságban található.

Leadfotó: Gotham/Wireimage/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A 2023-as esztendő a vízi Nyúl éve volt a kínai horoszkóp szerint, 2024 viszont a Fa Sárkány esztendője lesz, és bizony nagy változásra számíthat az összes állatövi jegy.
Sztárok
Az akkor még hercegi rangban szolgáló Károly élete talán legborzasztóbb pillanatait élte át.
Utazás
November végén fehérbe öltözött az ország, és úgy tűnik, a havazás mértéke december első felében sem fog csökkenni.