Sztárok

Brendan Fraser ritkán látott fiairól beszél most mindenki: Holden és Leland pont olyan szívdöglesztők, mint édesapjuk fiatalon

Brendan Fraser óriási meglepetést okozott, amikor a napokban kamaszfiaival mutatkozott a vörös szőnyegen, a két tinédzser ugyanis korábban szinte sosem szerepelt a nyilvánosság előtt.

Elképesztően sármosak

A kilencvenes évek végén és a kétezres éves elején a világ egyik legnépszerűbb színésze volt Brendan Fraser, aki többek között olyan közkedvelt filmekkel vált ismertté, mint Az őserdő hőse, A múmia, valamint a Bájkeverő. A híresség a sármjának köszönhetően a hölgyrajongók körében is hódított, emellett alig akadt olyan rendező Hollywoodban, aki ne akart volna vele együtt dolgozni. Végül mégis parkolópályára került: hosszú évekig nem szerepelt a vásznon, depresszióval küzdött, és szinte sosem mutatkozott a nyilvánosság előtt. Ám mint arról korábban a Femcafe.hu is beszámolt, az utóbi időben ismét fellendült a karrierje, hiszen lehetőséget kapott bebizonyítani a hamarosan debütáló Bálna című filmben, hogy még mindig ugyanaz a zseniális talentum, mint amilyen egykor volt. A Velencei Filmfesztiválon vastapsot is kapott az alakításáért, a napokban pedig ismét a figyelem középpontjába került, ezúttal azonban a ritkán látott kamaszfiai miatt, akik a vörös szőnyegen tűntek fel az édesapjuk mellett. A két fiatal fiú sokat örökölt a színész fantasztikus génjeiből, és pont olyan jóképűek, mint amilyen Fraser volt karrierje csúcspontján. Mutatjuk:

Noha Brendan Fraser karrierje nem alakult túl fényesen az elmúlt években, mindvégig számíthatott a családja támogatására. Három gyermek büszke édesapja, akikkel nagyon szoros viszonyt ápol.
Kattints a további képekért!

A két hollywoodi színész hamarosan együtt szerepel Martin Scorsese közelgő, Killers of the Flower Moon című filmjében, ismeretségük azonban 30 évre nyúlik vissza.

Leadfotó: Jamie McCarthy/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Egészséged szempontjából rossz vége is lehet annak, ha lefagyasztod ezeket az élelmiszereket.
Fashion&Beauty
Igazán vadító estélyiben jelent meg Ördög Nóra a a Budapest Central European Fashion Week-en, ahova kislánya, Mici is vele tartott.
Sztárok
Szujó Zoltán nagyon ritkán enged betekintést a magánéletébe, most azonban megosztott egy fotót feleségével, Adriennel.