Sztárok

Látványosan megváltozott A múmia-filmek jóképű sztárja: Brendan Fraser 270 kilósan szinte felismerhetetlen – fotó

Brendan Fraser hamarosan visszatér a mozivászonra, és nem is akármilyen szerepben: egy 270 kilós tanárt fog alakítani legújabb, The Whale című filmjében.

Fellendült a karrierje

Brendan Fraser a kilencvenes évek végén, kétezres évek elején az egyik legnépszerűbb színészének számított világszerte, ráadásul nők milliói bolondultak érte. Sármos volt, magas és izmos – pont olyan karakter, aki bármilyen szerepben meghódította a nézőket. Leghíresebb alakításai Az őserdő hőse, A múmia, és a Bájkeverő című filmekhez köthetők, az ezredforduló után azonban látványosan hanyagolni kezdte a filmipar, ráadásul depresszióval is küzdött, 2013 óta pedig nem is szerepelt a vásznon. A parkolópályára került színész karrierje azonban végre új lendületet kapott: heteken belül, a Velencei Nemzetközi Filmfesztiválon debütál majd legújabb filmje, a The Whale, a szerep kedvéért pedig döbbenetes átalakuláson ment keresztül.

Lapozz a részletekért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Egy biztos: nem lehet szó nélkül elmenni a 30 éves Simone Rossi kidolgozott felsőteste mellett…
Lifestyle
A sütőpapír minden konyhában alapvető fontosságú eszköz, ráadásul sokféleképpen felhasználható. De mi történik akkor, ha nincs otthon belőle elegendő mennyiség? Cikkünkben mutatunk néhány...
Sztárok
Úgy tűnik, Demcsák Zsuzsára most ismét rátalált a szerelem egy titokzatos férfi formájában, aki barátai elmondása szerint csak néhány hete toppant be a műsorvezető életébe.