Barta Sylvia lerántotta a leplet a nagy titokról: ezért nem mutatja meg soha a férjét a nyilvánosságnak

Az 52 éves időjós szinte mindig magányosan jelenik meg a közösségi oldalain látható fotóin. Miért nem láthatjuk soha a televíziós férjét?

Akár Columbo felesége

Barta Sylvia több mint húsz évvel ezelőtt jelent meg először a képernyőn. Ő volt a TV2 első női időjárás-jelentője, és bár később távozott a csatornától, az utóbbi pár évben ismét meteorológusként láthatjuk a tévéképernyőkön. E hosszú évtizedek alatt azonban a nagyközönség szinte semmi érdemlegeset nem tudhatott meg az 52 esztendősen is csúcsformában lévő meteorológus magánéletéről. Vajon miért e nagy titkolózás?

A csinos időjós csütörtökön a TV2 Mokka című műsorának vendége volt: Barta Sylviát csopaki nyaralójából kapcsolták a stúdióba, s a beszélgetés során a közkedvelt meteorológus nem csupán szakmájáról, mindennapjairól, szabadidős tevékenységeiről beszélt, hanem férjét is megemlítette.

Barta Sylvia férje akkor került szóba, amikor a Mokka riportere hangsúlyozta, hogy a híresség meglehetősen aktív a különböző közösségi médiás felületeken, rengeteg fényképet és videót posztol magáról, partnerét azonban sosem láthatja a nagyközönség. A riporter azzal folytatta: Sylvia férje olyan, mint Columbo felesége - csak hallunk róla, de látni sosem látjuk.

"Azért nem látjuk, mert mindig ő fotóz, ilyen egyszerű. Ő mindenben támogat, amit én kitalálok. Hogy az a lehető legjobban sikerüljön. Elindultam egy olyan úton, mikor visszakerültem a televízióba, hogy tele voltam félelemmel: hogy nem vagyok-e túl öreg, fogom-e szürkeállománnyal bírni. Ez kihívás volt" - árulta el az ötvenen túl is hihetetlenül fitt, fiatalos és energikus időjós.

Barta Sylvia 2002-ben kötött házasságot férjével, Kolossváry Ádámmal. Két gyermekük született: Zsófia és Dorka.

Ritkán mutat magából ennyit a jeles magyar műsorvezető, most viszont úgy érezte, ideje a közönség elé tárnia, mennyit változott a teste, mióta újra édesanya lett.

Leadfotó: TV2 / Mokka

Oldalak