Jennifer Anistont igazi sokként érte az új Jóbarátok-film: többször kisétált a forgatásról

Az 52 éves színésznőt megrohanták az emlékei, amikor régi színésztársaival együtt a Jóbarátok reunion kellős közepébe csöppent.

Különös időutazás

Jennifer Anistont valósággal letaglózta a tény, hogy a Jóbarátok reunion kedvéért egyfajta időutazásra kell vállalkoznia egykori színésztársai, Matthew Perry, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc és David Schwimmer oldalán. Az ünnepelt hollywoodi színésznő nemrég terjedelmes interjút adott a The Hollywood Reporternek, melyben számos más téma mellett arra is kitért, milyen élményt is jelentett számára a világszerte rajongók milliói által várt Jóbarátok-film forgatása. A szőke komika a beszélgetés során egyáltalán nem törekedett arra, hogy palástolja érzelmeit: töredelmesen bevallotta, a produkció forgatása olyannyira megviselte, hogy többször is el kellett hagynia a díszleteket, hogy háborgó lelke megnyugodhasson. A színésznő kerek perec kijelentette: fogalma sincs, hogyan vágták végül össze azokat a jelenettöredékeket, melyekben ő az említett okokból kifolyólag nem szerepelt.

A közkedvelt színésznő a The Hollywood Reporter kedvéért felidézte a forgatáson szerzett ambivalens élményeit is: "Az időutazás nehéz dolog. Annyira naivak voltunk, ahogy úgy álltunk a dolog elé, hogy mennyire jó buli lesz, összerakják a díszleteket, épp olyanra, amilyenek voltak. Aztán odamész, és eszedbe jut, hogy nahát, milyen régen nem gondoltam arra az időszakra, amikor utoljára itt jártam. Meglepődtem, mert olyan volt, hogy 'hello, múlt, emlékszel rám? Emlékszel, mekkora szívás volt?' Azt hitted, minden előtted áll, és az élet egyszerűen csodálatos lesz, és aztán életed talán legnehezebb időszakán mentél keresztül" - nyilatkozta az 52 éves hollywoodi díva.

Fotó: 123rf

Lapozz, cikkünk folytatódik!

Oldalak

  • 1
  • 2