Fotók: mellettük kereste a boldogságot a ma 83 éves Jean-Paul Belmondo - Nézd meg a szerelmeit

Ma 83 éves Jean-Paul Belmondo, ennek apropójából pedig összegyűjtöttük a francia szívtipró életének legnagyobb szerelmeit. Nézd meg ezeket a ritkán látott fotókat és tudj meg, minél többet a színészlegenda szépséges párjairól.

Élodie Constantin, az első szerelem

Jean-Paul Belmondo 1953-ban, mindössze 20 évesen vette el első szerelmét a csodaszép Élodie Constantint, akitől három gyermeke született. A legidősebb, Patricia, a középső Florence, a legkisebb pedig Paul, akiből felnőttként híres autóversenyző lett. Sajnálatos módon nagylányuk, Patricia 40 éves korában, 1994-ben egy lakástűzben elhunyt. Jean-Paul 13 éven át volt Élodie férje, csak akkor váltak el, amikor a sajtó rajtakapta a filmsztárt egy másik nővel.

Ursula Andress, a másik nő

Ursula Andress, aki márciusban ünnepelte a 80. születésnapját, német szülők gyermeke, akit egy római vakációja során fedezett fel magának a filmes szakma. Ő és Jean-Paul Belmondo 1965-ben ismerkedtek meg egy forgatáson, csakhamar szeretőkké váltak. Próbálták ugyan titokban tartani, de a sajtó lebuktatta őket. Élodie ezután megmondta a sztárnak, hogy el akar válni. Ursula és Belmondo 7 évig voltak együtt.

Lapozz, cikkünk a második oldalon folytatódik!

Fotó: telestar.fr, photogiffon.fr

Oldalak

  • 1
  • 2

Szólj hozzá Te is!