Sztárok

Járai Máté: a hűtlenség nem válóok, inkább egy fűszer

Járai Máté és felesége, Járai Kíra őszintén felvállalják, hogy nyitott házasságban élnek. A színész most részletesen beszámolt arról, miket jelentettek számára a korábbi egyéjszakás kalandok.

Több mint húsz éve kitartanak egymás mellett

Szinte az egész országot meglepetésként érte, amikor a Reggeli műsorvezetője, Járai Máté és felesége, Járai Kíra a Nyerő Párosban elárultak: nyitott házasságban élnek. Mindig is őszintén beszéltek a kapcsolatukról, a gyerekvállalás kérdéséről, valamint a szabadságelvükről, s bár nem lehet róluk elmondani, hogy 23 éve hűek egymáshoz, a szerelmük ennyi idő után is töretlen. Házasságukban 14 év után kezdődött új időszámítás, amikor is újraértelmezték a monogámia fogalmát: ismét annyira egymásba szerettek, hogy rájöttek, senki másra nem vágynak. „Az intimitásért tenni kell, hogy egy idő után ne csak barátok vagy lakótársak legyünk. Persze ez nagyon hullámzó, éppen ezért folyamatosan dolgozni kell azon, hogy kívánatosak maradjunk a másik számára, hiszen 23 év együttlét után nehezen tud újat mutatni az ember. A legtöbb párkapcsolatban, házasságban válóok a hűtlenség, a mi életünkben azonban inkább fűszer” – nyilatkozta a Story Magazinnak a színész. Járai Máté többek között elárulta, hogyan alakult ki közöttük a szerelem, illetve kapcsolatuk aranyszabályairól is lerántott a leplet: további részleteket a galériánkban találsz!

Máté és Kíra még a gimnáziumban ismerkedtek meg, s osztálytársakból hamarosan jó barátok lettek. Kapcsolatuk egy idő után egyre jobban elmélyült, végül a barátságból szerelem lett. „A szülők egyszer elutaztak otthonról, és fogalmazzunk úgy, hogy nem került elő a vendégágy. Ennek már huszonhárom éve, és azóta is nagyon sokat monitorozzuk a kapcsolatunkat, odafigyelünk egymásra, a másik igényeire, érzéseire, és folyamatosan számonkérjük egymást, hogy hol állunk azon a bizonyos szerelmi barométeren” – mondta a színész.
Kattints a további képekért!

Gryllus Dorka és férje, Simon Kornél immáron 12 éve élnek boldog házasságban, ráadásul már kétgyermekes szülők. A színésznő korábbi kapcsolata azonban merőben eltért a mostanitól.

Leadfotó: Instagram/ jaraimate

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Bebizonyosodott, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna kapcsolatát semmi sem tudja megrendíteni. Valóban szerencsések lehetnek, hogy egymásra találtak.
Fashion&Beauty
Azt gondolnánk, hogy a magas nőknek nem jelent kihívást a mindennapi öltözködés, mert modell alkatuknak köszönhetően szinte bármit felvesznek, az divatosan áll nekik. Pedig ez nem így van, az egyik...
Lifestyle
A Mérleget ma hatalmas csalódás éri. Napi horoszkóp!