Felforrósította a hangulatot a szülinapos Nicki Minaj: anyaszült meztelenre vetkőzött - Fotók

A 39 éves zenei előadótól sosem állt távol az efféle exhibicionizmus, legújabb fotósorozata azonban még a rajongói keménymagot is meghökkentette.

Egy szál semmiben fotózták a rappert

Nicki Minaj sosem tartozott a szemérmesebb, visszafogottabb zenei előadók közé, és ez napjainkig mit sem változott. A sikeres rapper december 8-án ünnepelte 39. születésnapját, és bár nem kerek évszámról van szó - arra egy évet még várni kell -, Minaj úgy érezte, ez egy igencsak különleges apropó, s óriási ajándékkal örvendeztette meg hűséges rajongóit. A világsztár anyaszült meztelenre vetkőzött a kamerák kereszttüzében, és egy vérforraló fotósorozattal adott hírt magáról az Instagram felületén .

Az első fotón az ünnepelt monokinizik: jobb kezével büszkén emeli saját maga fölé csodás születésnapi tortáján, míg bal kezével csupasz melleit igyekszik elfedni a kíváncsi tekintetek elől. A második fotó még ennél is merészebb: a rapper egy óriási játékmedvéhez simul, miközben megmutatja elképesztő domborulatait, és kacéran mosolyog a kamera irányába. A harmadik fotó végeredményben az első ötletes variációja, de így is megéri odáig lapozni a többoldalas bejegyzésben:

Lapozz, rögtön folytatjuk!

Oldalak

  • 1
  • 2