Sztárok

Janicsák Veca ritkán látott nővére igazán csinos nő: az énekesnő és testvére között elképesztő a hasonlóság

A testvérek nem csupán kívülről egyeznek meg szinte megszólalásig, de belső értékeik is hasonlóak, így remekül kijönnek egymással.

Mint két tojás

A Fonogram-díjas magyar énekesnőt, Janicsák Vecát az emberek többsége 2007-ben ismerte meg, amikor is végre több tehetségkutató után Veca nagyobb nyilvánosságot kapott, miután feltűnt a Csillag születik című műsorban, ahol a középdöntőig jutott. Három évvel később, 2010-ben az X-Faktorban negyedik helyezést ért el, így ő lett az akkori évadban a műsor legjobb női hangja, innen pedig már egyenes út vezetett a hírnévig: családja végig támogatta őt, kiváltképp 5 évvel idősebb nővére, Regina, akivel az énekesnő remek kapcsolatot ápol, 2011 tavaszán például még szépségszalont is nyitottak közösen. A Story Magazinnak a testvérpár nemrégiben részletesebben is mesélt kapcsolatukról: kiderült, hogy Regina minden nehéz helyzetben támogatja Vecát, döntéseibe azonban soha nem szól bele, és a testvéri féltékenység és rivalizálás sem jellemezte őket eddigi életük során. Galériánkban mutatjuk a csinos Reginát, aki szinte egy az egyben kiköpött Veca, a hasonlóság szinte elképesztő!

„Regina mindig is féltő szeretettel fordult felém, a korkülönbségből adódóan sosem rivalizáltunk. Kisgyerekként rengeteget játszottunk, kalandoztunk együtt, minden közösen átélt pillanat életre szóló számunkra” – mesélte az énekesnő, aki testvérét a mai napig az egyik legerősebb bázisának tartja, akire mindig számíthat.
Kattints a további képekért!

Nem hiszünk a szemünknek: a New Yorkban élő Eve kiköpött mása Jennifer Lopeznek, szinte lehetetlen megkülönböztetni a két nőt.

Leadfotó: Facebook/JanicsakVeca

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Március 18-án indul a TV2 új párkapcsolati reality műsora, a Házasság első látásra. A műsor a párkeresés egy új dimenzióját nyitja meg azoknak a magányos szíveknek, akik a tudományt hívják segítségül...
Fashion&Beauty
A Gucci 2024-es őszi-téli kollekciójában, az olasz divatház kreatív igazgatója, Sabato De Sarno a stílusos áttetsző ruhák mellett egy kristályokba és csillogó flitterekbe öltözött valóságot álmodott...
Lifestyle