Sztárok

Jakupcsek Gabriella olyat tett, amire már rég nem volt példa: Lányával és unokájával pózol a címlapon, családi részleteket is elárult

Jakupcsek Gabriella ritkán vállal el ilyet, azonban most az ünnepek alkalmából ő, valamint lánya és unokája szerepel a Story magazin címlapján.

Ritka pillanatok egyike

Ez egy igazán ritka pillanat, ugyanis a műsorvezetőnek komoly szabályai vannak arra, hogy családját mikor, miként és hogyan mutatja a nyilvánosság előtt. Most azonban kivételesen igent mondott a Story magazin ünnepi számának címlap felkérésére, melyen a 14 éves Emma és az 5 éves Linda is vele pózol.

Mivel Jakupcsek nem mutogatja őket nap mint nap, ezért szembetűnő, mennyit nőttek a gyermekek és a hasonlóságot is elkerülhetetlen észrevenni kettejük között. Azonban a hasonlóság nemcsak a külső jegyekben mutatkozik meg, mint kiderült, testvérként szeretik egymást és nagy köztük az összhang.

Lapozz a képért!

Oldalak

Sztárok
Sztárok
A Mirror információ szerint Harry rájöhetett, hogy túl messzire ment a múltban a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal, ezért a herceg állítólag jelenleg mást sem csinál, csak folyamatosan...
Sztárok
Tóth Gabi bizony tudja Puzsér Róbert telefonszámát, és néha üzenetet is szokott küldeni a kritikusnak. Hát, ők biztosan nem lesznek barátok a jövőben.
Utazás
Az Európai Bizottság európai városokat vizsgált. Szóba került a biztonság is, és egy magyar város is felkerült a listára, mint kevésbé biztonságos hely.