Sztárok

Donald Trump lánya mindenkit túlszárnyalt a jordán királyi esküvőn: kétségkívül Ivanka volt a legszebb vendég a nagy napon

Nem találunk szavakat Ivanka Trump kifogástalan megjelenésére: egy biztos, a meghívottak közül ő volt az egyik, aki a leginkább kitűnt a többi vendég közül álomszép outfitjével.

Katalint is majdnem túlragyogta

Mint ahogyan arról korábban már mi is beszámoltunk, csütörtökön megnősült Ránija királyné fia, a jordán trón várományosa, Hussein herceg: a sármos trónörökös a gyönyörű Rajwa Al Saifot vette feleségül, akinek kezét még tavaly augusztusban kérte meg. Rajwa szemkápráztató menyasszony volt: az újdonsült hercegnének két esküvői ruhája is volt, egy egyszerűbb, letisztultabb darab, valamint egy sokak szerint túlságosan is furcsa második ruhaköltemény, ami talán tényleg nem volt a legjobb választás. Az év királyi esküvőjén egyébként más királyi famíliák tagjai is tiszteletüket tették, például Katalin és Vilmos, de a vendégek között volt Donald Trump 41 éves lánya, Ivanka is, aki a világ egyik legszebb kék ruháját viselte a nagy napon. Galériánkban mutatjuk, hogy festett!

Rajwa az egyik legszebb menyasszony volt, akit valaha láttunk élete legboldogabb napján, így nem meglepő, hogy még a képen látható első, kissé előnytelen ruha is remekül állt tökéletes alakján.
Kattints a további képekért!

Nem túlzás azt állítani, hogy Ivanka talán a Trump-család legszebb női tagja.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Emma Ferrer az idő múlásával egyre inkább hasonlít világhírű nagymamájára, szépség tekintetében pedig már most utolérte őt.
Sztárok
A Neveletlen hercegnő-filmek Clarisse Renaldi királynője a mai napon ünnepli 88. születésnapját, nemrégiben pedig friss fotók is készültek a rég nem látott, legendás filmcsillagról.
Home&Design
Az új, szezonális lakberendezési trendek közül a szőnyegen szőnyeg stílus lesz az egyik legnépszerűbb. Mutatjuk, hogyan alkalmazhatod, hogy a lehető legmutatósabb legyen.