Sztárok

Iszak Eszter megmutatta csodás alakját: a TV2 gyönyörű műsorvezetője szemkápráztató látványt nyújt apró bikiniben

Külsejét tekintve, Iszak Eszter nem sokat változott azóta, hogy több mint tíz évvel ezelőtt ismertségre tett szert. A tévés még mindig rendkívül csinos, fantasztikus alakját pedig nem fél megmutatni bikiniben sem.

A tengerpartról jelentkezett be

Iszak Esztert 2010-ben ismerte meg a nagyközönség, amikor a VIVA TV műsorvezetője lett, s azóta is rendszeresen látható a képernyőn nagy show-k szereplőjeként, magazinműsorok arcaként, tavaly óta pedig a TV2 csatornáján futó Mokka egyik házigazdájaként is. Elkötelezett az egészséges életmód mellett, amit népszerű influenszerként is gyakorta hangsúlyoz a közösségi oldalain, emellett sokszor enged betekintést a mindennapjaiba, valamint abba, hogy éppen milyen munkákkal, teendőkkel van elfoglalva. Az utóbbi időszakban rengeteget dolgozott, így ne csoda, hogy a nyár végén úgy érezte: szüksége van egy kis pihenésre. Meg sem állt a tengerpartig, és onnan jelentkezett be rajongóinak, méghozzá egy szexi bikinis fotóval, melyen jól látszik, milyen bomba formában van. Galériánkban meg is mutatjuk:

Iszak Eszter több szálon pörög egyszerre: folyamatosan forgat, fotózásokra és eseményekre jár, influenszerkedik, nemrég ráadásul újra tanulni kezdett.
Kattints a további képekért!

A műsorvezető és modell nem sűrűn mutogatja jóképű testvérét, ám a minap kivételt tett, és megosztott egy képet büszkeségében Krisztiánról.

Leadfotó: Instagram/ iszakeszti
Forrás: Blikk

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A Bak elhúzódó panaszokat tapasztalhat, és nagy a veszélye a krónikus betegségek kialakulásának is. Íme, októberi előrejelzésünk!
Fashion&Beauty
A legújabb nadrágtrend igen megosztó, azonban a divatrajongók könnyedén becsempészhetik a ruhatárukba.
Lifestyle
A Skorpió erőteljes és megmagyarázhatatlan nyugtalanságot tapasztalhat. Napi horoszkóp!