Sztárok

Hanyatt estünk! Hugh Grant 63 évesen is őrjítően sármos: az imádott brit színész még mindig olyan szívdöglesztő, mint fiatalon – fotók

Alig akarjuk elhinni, de Hugh Grant a mai napon ünnepli 63. születésnapját. A sármos brit színész még mindig rendkívül jól néz ki, sőt: ráncokkal az arcán is ugyanúgy megdobogtatja a női szíveket, mint évtizedekkel ezelőtt – mindezt pedig legfrissebb fotói is jól bizonyítják.

A hatodik X felett is lenyűgözően fest

Hugh Grant 1960. szeptember 9-én látta meg a napvilágot. Tanulmányait a nagyhírű oxfordi egyetemen folytatta angol irodalom szakon, ahol inkább bohém életvitelével, mint tanulmányi előmenetelével tűnt ki társai közül – színészkedni is csak azért kezdett, hogy növelje népszerűségét a lányok között, első filmszerepét pedig azért vállalta, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessen egyik partnernőjével. Tehetségével azonban mindenkit lenyűgözött, onnantól kezdve pedig nem volt kérdés, hogy a szakmán belül bontogatja a szárnyait – első főszerepét a Maurice című filmben kapta, a homoszexuális férfi megformálásért a velencei filmfesztivál legjobb alakításának díja lett a jutalma. Hamarosan az egyik legnépszerűbb filmsztárrá nőtte ki magát, aki nemcsak színészi játékával, hanem sármos vonásaival is hamar az ujja köré csavarta a nézőket. Kiváló külső adottságai az idő múlásával sem fakultak meg, sőt az arcán megjelenő ráncok csak még jóképűbbé varázsolták – elég csak néhány pillantást vetnünk legfrissebb fotóira, máris egyértelművé válik, hogy 63 évesen is pont olyan jól néz ki, mint fiatalon!

Karrierje elején sokáig úgy tűnt, Hugh Grantet beskatulyázzák a nyársat nyelt angol szerepkörébe, ettől a sorstól 1994-ben a Négy esküvő és egy temetés című vígjáték mentette meg, majd következett az Értelem és érzelem, valamint a Változások kora.
Kattints a további képekért!

Noha már 73 éves, Richard Gere mind a mai napig a legnagyobb hollywoodi sztárok egyike. Ma már főként őszes hajú, elegáns úriemberként él a köztudatban, s bár még mindig nagyon jóképű, fiatalon nők millióit hódította magába szexuális kisugárzásával.

Leadfotó: Bruno Vincent/Getty Images

Oldalak

Sztárok
Home&Design
Az elmúlt időszak hemzsegett a váratlanabbnál váratlanabb lakberendezési trendektől, ezúttal pedig egy korábban nem kifejezetten lakberendezési célokra használt anyag került előtérbe.
Lifestyle
Ne tudd meg, mit okozott legutóbb, amikor zöld színű volt az ég!
Fashion&Beauty
Az elmúlt években a szépségápolás területén egyre népszerűbbé váltak az otthon is megtalálható, természetes eredetű megoldások, amelyek segítségével környezetkímélőbb, nem mellesleg pedig...