Sztárok

Exével közös nyaralásán villantott meztelen felsőtestet Irina Shayk: az orosz modell dögös fotói felforrósították az internetet

Shayk korábbi szerelme, az Oscar-jelölt hollywoodi filmcsillag, Bradley Cooper társaságában szökhetett meg a nagyvilág elől, hogy kipihenje az elmúlt időszak fáradalmait. A világhírű modellt szinte teljesen pucéran kapták lencsevégre nyaralása során.

Nem szégyellősködött a világhírű modell

Visszatalált egymáshoz Irina Shayk és Bradley Cooper? Az orosz szupermodell még szombaton osztott meg egy igencsak pikánsra sikeredett fotósorozatot az Instagram felületén: a felvételeken Shayk szinte teljesen pucéran pózol. Ugyanazon az egzotikus nyaralóhelyen pihenhette ki a közelmúlt fáradalmait a 48 éves amerikai filmszínész, Shayk exe, Bradley Cooper is, hiszen ő is feltöltött az Instagramjára néhány árulkodó fotót. Újraforrósította románcát az egykori álompár, vagy csak szimpla barátokként vakációznak együtt? Ezzel kapcsolatban még korai lenne állást foglalnunk, mindenesetre a képletet nagyban megbonyolítja, hogy a friss pletykák szerint Shayk már nem egyedülálló: pár hete kezdett el randizgatni Tom Brady egykori NFL játékossal. Egyelőre ne is merészkedjünk be a sztárszerelmek ágas-bogas erdejébe, majd az idő eldönti, milyen kapcsolat is fűzi össze az orosz modellt és a hollywoodi filmcsillagot. Most viszont koncentráljunk kicsit a jelenre - és Shayk tökéletes testére!

A modell fekete bikinialsóban, fehér zokniban és Nike cipőben pózolt egy sziklán, más ruhadarab nem is fedte a testét.
Kattints a további képekért!

Lassacskán istenhozzádot kell mondanunk a nyárnak, a hazai sztárvilág krémje azonban még mindig a Balatonnál múlatja az időt. Közéjük tartozik a 49 éves színésznő, Deutsch Anita is.

Leadfotó: Getty Images

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Árpa Attilára ismét rátalált a szerelem, valamint a boldogság. Ráadásul az is lelepleződött, hogy egy korábbi barátnőjével békült ki.
Lifestyle
A halálos betegségben szenvedő egykori ügyvéd állapota drasztikusan romlik, Karsai Dániel mégsem gondol arra, hogy feladja a küzdelmet.
Utazás
Nem árt képben lenni, hogy milyen változások vannak a Balatonnál. Bár most még túl kell lendülnünk egy hidegfronton, de utána indul lassan a szezon.