Ingyenes streamkoncertet ad a magyarok kedvenc zenekara

Rendhagyó módon, egy nagyzenekaros élő stream koncerten mutatják be az új dalukat.

Ingyenes koncertet ad a Margaret Island

A Margaret Island több mint fél év kihagyás után nagyzenekaros felállásban koncertezik újra: április 11-én, a költészet napján, vasárnap este nyolc órakor jelentkeznek egy egyórásra tervezett élő streamkoncerttel, melyben egy interaktív blokk is helyet kap, ahol a nézőknek lehetőségük lesz kérdéseiket is feltenni a csapatnak.

Ingyenes streamkoncertet ad a Margaret Island

“Szeptember végén zenéltünk utoljára nagyzenekarral élőben, igazi közönségnek, és bár nagyon bíztunk benne, hogy márciusban útnak indulhatunk, erre még sajnos várnunk kell. A közönségünk viszont nagyon hiányzik már, így nagyon várjuk, hogy legalább virtuálisan újra találkozhassunk velük” - meséli Füstös Bálint.

“A streamre új billentyűsünkkel, Bejan Norbival készülünk” - árulja el Törőcsik Kristóf. “Az egyórás műsorban a régi kedvencek mellett itt debütál a ‘Ha elvesznél’ című dalunk, amit még soha nem hallhatott tőlünk a közönség. Ez a szerzemény az elmúlt egy, igen intenzív alkotói évünkben készült, természetesen Fonyódon. A dal egyben az idei első felütése a készülő nagylemezünknek, amit terveink szerint ősszel hozunk ki" - tette hozzá a zenekar gitárosa.

A koncertet a zenekar hivatalos Facebook-oldaláról érheti el az érdeklődő közönség.

Leadfotó és fotó: Margaret Island

Oldalak