Sztárok

Kitálalt az igazságról az Oscar-díjas énekesnő: mindent elmondott a Károly királyhoz fűződő viszonyáról

III. Károlynak mindig is Kamilla királyné volt élete szerelme, még Diana hercegné férjeként is az imádott nő után epekedett – azt azonban csak kevesen tudják, hogy a hetvenes években egy rövid időre egy másik hölgy is felkeltette az érdeklődését.

Őszinte vallomás

Károly még csak walesi herceg volt, amikor 1974-ben először találkozott Los Angelesben a korszak egyik legnagyobb szexszimbólumával, Barbra Streisanddal, akiért egyébként fiatal férfiként igencsak rajongott – mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a Cambridge-i Egyetemen egy, a világhírű énekesnőt ábrázoló fotót is kitűzött a falára. Az uralkodó korábbi állítása szerint igencsak különleges emlékei vannak a nála hat esztendővel idősebb, Oscar-díjas hírességről, akivel hamar megtalálták a közös hangot és szoros barátság szövődött közöttük – egyes pletykák szerint azonban ennél jóval többről volt szó, és teljesen elbűvölték egymást. Nos, nemrég új információk láttak napvilágot a rég elfeledett viszonnyal kapcsolatban, Streisand ugyan a memoárjában vallott arról őszintén, mi is történt valójában. Részletek a galériában!

A nagyközönséget hosszú ideig izgatta a kérdés, vajon milyen kapcsolatban állt egymással a jelenlegi brit uralkodó, valamint az Oscar-díjas énekesnő, miután megismerkedtek az Egyesült Államokban – pontos válaszokat azonban sosem adott egyikük sem, egészen mostanáig.
Kattints a további képekért!

Kamilla királyné és Károly király hosszú ideje élnek kiegyensúlyozott házasságban, azonban az ő kapcsolatuk sem mindig mesébe illő.

Leadfotó: Samir Hussein/WireImage/Getty Images
Forrás: Mirror

Oldalak

Sztárok
Sztárok
Dean Cain a Lois és Clark: Superman legújabb kalandjai című tévésorozatban öltötte magára a legendás szuperhős vörös palástját és testhezálló kék ruháját. Azóta persze több évtized eltelt, és Cain is...
Sztárok
A bulvármédia korábban azt sugallta, hogy a népszerű műsorvezetők a színfalak mögött szűkölve utálják egymást, de vajon van egyáltalán valóságalapja ennek a merész feltételezésnek?
Lifestyle