Katalin hercegné anyja elbűvölő: így néz ki a 66 éves Carole Middleton

A hercegné édesanyja igen jól tartja magát, a nyilvánosság előtt azonban csak ritkán mutatkozik.

Igazi szupernő

Nem minden anya mondhatja el magáról, hogy olyan nőt nevelt lányából, aki nem csak a mesékből hallott királyokról és királynékról, hanem végül egy igazi herceghez ment férjhez, méghozzá a brit királyi család trónörököséhez. Nos, Carole Elizabeth Middleton saját bőrén tapasztalhatta, hogyan válik átlagos lányából igazi hercegné, akiből egy napon királyné is lehet. Az biztos, hogy a szépség és a génekbe kódolt elegancia a Middleton-család sajátja, ugyanis a 66 éves Carole a mai napig gyönyörű nő, az évek múlása pedig közel sem hagy olyan drasztikus nyomot testén és arcán, mint másoknak. Pedig sok minden van már mögötte: három gyermeket is felnevelt, emellett Michael Francis Middleton-nal való házasságát is boldog mederbe tudta tartani a hosszú évek alatt. Szakmáját tekintve remek és sikeres üzletasszonynak mondják, aki a mai napig aktívan építi karrierjét, de jut ideje a családra is. Állítólag rajong unokáiért, kedvenc időtöltése, ha családjával lehet, főzhet rájuk és játszhat a kicsikkel. Carole tehát igazi szuperanyának és szupernagyinak tűnik, egy rendkívül erős nőnek, akire nem mellesleg úgy hasonlít a hercegné, mintha ikrek lennének. Galériánkban mutatjuk!

Valljuk be, a hercegné le sem tagadhatná édesanyját, bár minden bizonnyal nem is akarja – köztudottan remek kapcsolatot ápolnak egymással, és Carole mindig támogatja lányát, mindig is ott segített neki, ahol csak tudott. Ez utóbbi nem változott meg akkor sem, amikor átlagos lányból Katalin hercegnővé lépett elé. Bár Carole nem szereti a nyilvánosságot, és amikor csak teheti, kerüli, lánya kedvéért mégis megbirkózott az évek alatt a reflektorfénnyel.
Kattints a további képekért!

Beyoncé, a huszonnyolcszoros Grammy-díjas amerikai énekesnő, dalszerző, színésznő, táncos és modell ma ünnepli 40. születésnapját. Kétség sem fér ahhoz, hogy mennyire gyönyörű és sikeres, ugyanakkor az élete botrányoktól sem mentes.

Leadfotó: 123rf

Oldalak