Sztárok

Emlékszel még Sugár Bertalanra? Így él ma a 90-es évek kultikus énekese

Első albumát még 1992-ben, tinédzserként jelentette meg, a következő évtizedben azonban meglehetősen távolra sodródott a zenéléstől. Hogyan él ma Sugár Bertalan?

A színészetbe is belekóstolt

Sugár Bertalan, a kilencvenes évek ifjú énekese már kamaszként megvillantotta oroszlánkörmeit. Első albuma Hé, kölyök! címen még 1992-ben debütált. Hét évvel később jelent meg második albumának első kislemeze, 2000-ben pedig már a harmadik album is megszületett Egyedül címmel. A 2001. szeptember 11-i terrortámadás után nem sokkal az ifjú zenész New Yorkba költözött, mert eltökélt vágya volt, hogy a színészi pályára lépjen. A sors mégis másképp akarta, később Sugár Bertalan hazatért, 2009-ben pedig negyedik albumát is megjelentette Disco címmel. Időközben nyíltan felvállalta azt is, hogy a saját neméhez vonzódik, 6 éves korom óta így élem az életem. "Azért vállaltam fel az érzéseimet, mert nem akarok titkolózni, és nem akarom, hogy összesúgjanak a hátam mögött" - nyilatkozta 2008-ban az énekes-színész, akinek ebben az időben egy akkori államtitkár, Sebián-Petrovszki László volt az élettársa.

Sugár Bertalan az elmúlt időszakban nemigen szerepelt a nyilvánosság előtt, így nem meglepetés, hogy ő is feltűnt Palik László YouTube-műsorában, a Hová tűnt? címűben. Az egykori énekes a beszélgetés során azokról a változásokról mesélt, melyek az elmúlt időszakban a szakmai- és a magánéletében álltak be.

Lapozz tovább, tudd meg, mi történt Sugár Bertalannal!

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
A növekedés üteme egy ideig még nem fog változni, sőt 2040-re a 8,5 milliárdos plafont is elérheti a világ népessége, az évszázad végéig azonban fontos változásokkal kell számolni.
Sztárok
A celebritás a Nő a Tét című talkshowjának új adásában arról is szót ejtett, milyen nehézséget jelentett számára végigcsinálni 2009-es, emlékezetes Playboy-fotózását.
Home&Design
Legszívesebben mindegyiket elkészítenénk és naponta cserélgetnénk őket, annyira gyönyörűek!