Ezért csinált botrányt Hujber Ferenc a Mokka stúdiójában

Mindenki tudja Hujber Ferencről, hogy egy különleges és érzékeny figura. Anno a Mokka stúdiójában tévétörténelmet írt, és most visszaemlékezett, mi is történt pontosan azon a napon.

A műsorvezetők őrülten kínos helyzetbe kerültek

Hujber Ferenc 2003-ban hagyta el Magyarországot, de ha van valamilyen projekt, színészi feladat, akkor vissza szokott jönni.

Anno láthattuk A Konyhafőnök VIP műsorban is, ahol a főzőtudományát igyekezett megmutatni mindenkinek. Igazából itt is ő bolygatta fel az állóvizet, amikor csak úgy kisétált a stúdióból. Hujber akkor úgy érezte, hogy nem sikerült hoznia azt a teljesítményt, amit elvárt magától.

Egy Mokkás szereplése azonban még mélyebb nyomot hagyott az emberekben. Az interjú során a színész szokatlan és megmagyarázhatatlan megjegyzéseket tett, ami sokakat meglepett és megdöbbentett. A galériánkból kiderül, mi is történt aznap!

A Mokkás interjú, ami valósággal tévétörténelmet írt Magyarországon. Akkor tényleg az összes bulvároldal erre csapott le, pedig érződött a levegőben, hogy valamilyen médiahackről van szó.
Kattints a további képekért!

Hujber Feri elmondta, hogyan és hol figyelt fel feleségére, gyermeke édesanyjára.

Leadfotó: TV2

Oldalak

Video Szerelmi horoszkóp
Lifestyle
Ez a 3 csillagjegy, ha tehetné, egész nap csak aludna.
Lifestyle
A napszúrás komoly állapot, de megfelelő elővigyázatossággal és a tünetek időben történő felismerésével megelőzhetjük a súlyos következményeket.
Sztárok
Amióta a fejére került a korona, III. Károly királynak konkrét elképzelései vannak arról, miképpen alakítaná a monarchiát a jövő nemzedékei számára – fia, Vilmos herceg azonban nem egészen ért vele...