Sztárok

Horváth Éva rendhagyó módon köszöntötte az új esztendőt: egy szál bikiniben vetette magát a jéghideg Dunába - Fotók

A korábbi szépségkirálynő újfent bebizonyította, hogy vakmerősége nem ismer határokat.

Az extremitások rabja

A hazai és nemzetközi sztárvilág prominens képviselői számára felmérhetetlenül fontos eseménynek számít nemcsak a szilveszter, de az új esztendő első napja is. Ilyenkor ugyanis lehetőségük van rá, hogy különböző meghökkentő, vicces vagy épp elgondolkodtató közösségi médiás tartalmaik révén a szokásosnál is nagyobb figyelemben részesüljenek. És hát felesleges is volna tagadni: a hírességek egyik, ha nem a legfontosabb mozgatórugója az exhibicionizmus - a "látva látszani" óhaja, vágya pedig még az év végi ünnepi szezonban is leírhatatlanul fontos a számukra. E szabály alól természetesen nem kivétel a korábbi szépségkirálynő, a 44 esztendős Horváth Éva sem, akiről már régóta tudjuk, hogy vakmerősége nem ismer határokat. A csinos modell a végletek embere: mindig is vonzódott az extrém helyzetekhez és tettekhez, főleg akkor, ha azok nem csekély kockázatot is hordoznak magukban.

Belegyalogolt a jéghideg Dunába

Mi is szolgálhatna nagyobb adrenalinlökettel, mint egy dévaj újévi fürdőzés a jéghideg Dunában? Horváth Évának ez sem jelentett akadályt: ahogy friss Instagram-bejegyzéséből is kiderül, a celebritás Suránynál a legnagyobb természetességgel sétált bele a folyóba, hogy megmártózzon a habok között. "Újévi fürdőzés, nem egy balinéz időjárás volt ma" - fűzte hozzá szóban forgó posztjához Horváth Éva, aki természetesen újévi jókívánságait is elküldte követői részére. A lapozható bejegyzést persze a szokásosnál is nagyobb érdeklődés övezte, s számos felhasználó megjegyezte: ez tényleg egy roppant merész húzás volt a modell részéről. Mi sem vitatjuk - és reméljük, a celebritás komolyabb egészségügyi következmények nélkül megússza a kalandot!

Fájdalmas időszakon van túl Stanley Tucci: a színész szervezetét néhány évvel ezelőtt súlyos betegség támadta meg, ő pedig hosszú idő után először mesélt a megpróbáltatásairól.

Leadfotó: Facebook

Oldalak

Sztárok
Lifestyle
Hogy mi minden lapulhat egy női táskában, arról órákon át lehetne anekdotázni, egy friss történet azonban minden korábbi képzeletet felülmúl.
Lifestyle
Hogy is van a mondás? Egy fecske nem csinál nyarat – de az első farsangi jelmezt kereső poszt képes lavinát elindítani az online szülői csoportokban. Például az egyik Wednesday-jelmezt kereső poszt...
Lifestyle
Majdnem megállt az 59 éves nő szíve, amikor a Facebook-on belefutott egy étterem reklámvideójába. A felvételen a kilenc éve elhunyt férje ült egy asztalnál.